Fiú U16/B: Győzelem, de hogyan?!!

Helyszín: Camugo Sportlab

Játékvezetők: BÁRÁNY LEVENTE, FULAI BÁTOR SZEBASZTIÁN

Nézők száma: 24

Mérkőzés időpontja: 2024-01-14 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pilots SE U16 9 8 7 10 34
Óbudai Kaszások U16 13 17 22 3 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ács 4, Fazekas 5, Zádor 2, TAKÁCS 6, Valaczkay 2.
Cs: TREMBECZKI 13, KOCSIS 8/3, Kuszkó 7, FARKAS 6, Lipcsei 2, Csizmadia.

1. félidő

Pontosan úgy kezdtük el a meccset, mintha a téli szünet utáni első megmérettetése lenne. Sokat hibáztunk támadásban és védekezésben is. Bár az első pár percben még a vezetést sem tudtuk átvenni, érezhető volt, hogy nyugodtan forgathatjuk a játékosokat, hogy mindenki mihamarabb pályára tudjon lépni. Igaz a folytatásban a vezetés már meglett, a teljesítményünk továbbra is bőven hagyott kívánnivalót maga után.

2. félidő

Még a harmadik játékrészre lehetett leginkább ráfogni, hogy úgy ahogy rendben volt, ezt meg is nyertük magabiztosan, de ami utána jött, az nagyon elkeserítő volt. A záró tíz percet sikerült elbukni 7 ponttal. Annak tükrében, hogy az ellenfelünk milyen játékerőt képviselt, ez egyszerűen elszomorító. A meccset simán nyertük meg, de semmi egyébnek nem örülhettünk.

Összegzés

Az eredmények láttán tükör sima meccsre készültünk. Hát mit is mondjak?! Jóval szorosabb lett, mint vártam. Rendben van, hogy voltak sérültek és hiányzók, de azt gondolom, hogy a srácok mélyen a valós tudásuk alatt teljesítettek. Mindig benne van a hiba, nincsen azzal baj, ha nem fogtunk ki jó napot. A hozzáállással kapcsolatban azonban nem tudok rugalmas lenni. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert volt egy pár jó teljesítmény a csapatban. Várom a folytatást, és azt, hogy a srácok megmutassák, hogy mit is tudnak valójában! Köszönjük szépen a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00