Fiú U16/B: Jó meccs volt!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tarnai Gyula Csaba, Szőke Gábor

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2024-02-04 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafok 18 27 16 15 76
Óbudai Kaszások U16 9 17 18 8 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Fazekas 12/6, Kuszkó 6, Trembeczki 7/3, TAKÁCS 14/6, Valaczkay 4.
Cs: FARKAS 2, Balczer, Kocsis, LIPCSEI 7/3, Csizmadia.

1. félidő

Sajnos rosszul kezdtük a meccset és erre a folytatás volt a bizonyíték, ahol megmutattuk, hogy ennél többre vagyunk képesek. Gyenge teljesítményt nyújtottunk támadásban, és védekezésben is. Mindössze 9 pontot voltunk képesek dobni az első negyedben, cserébe kaptunk 18-at. A folyatásban javult a támadójátékunk, viszont védekezésben továbbra is sokat hibáztunk, ennek következtében alaposan megszórt minket a Budafok ebben a negyedben.

2. félidő

A folytatás egészen jól sikerült. Végre fel tudtunk nőni a feladathoz. Rendben volt a védekezés és ez természetesen felhúzta a támadásunk hatékonyságát is. A harmadik negyedet meg is tudtuk nyerni. A záró játékrészre szerintem kicsit elfáradtunk. Fejben és fizikálisan is. Sajnos sok a hiányzónk és a keretben lévők sem voltak megfelelő kondicionális állapotban. Bár a két csapat közti különbség túl nagy lett, a tények ismeretében nem teljesítettek rosszul a srácok.

Összegzés

Tartalékos csapatunkkal az volt a célunk, hogy jó meccsen, a lehető legjobb eredményt érjük el. Az első félidőben ennek egyáltalán nem tudtunk megfelelni, de a folytatás, a lehetőségeinkhez mérten, egészen jól sikerült. Sajnos sima vereséget szenvedtünk, de összességében elmondhatjuk, hogy hasznos meccset tudtunk játszani, bár az eredmény egyáltalán nem hízelgő. Van még min dolgozni!! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00