Fiú U16/B: Szuper 2. félidő!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Vigh Balázs, Miháczi Ádám

Nézők száma: 18

Mérkőzés időpontja: 2024-02-10 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TFSE 27 28 8 8 71
Óbudai Kaszások U16 12 13 10 15 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Fazekas 4, Kuszkó 7/3, TREMBECZKI 9/3, TAKÁCS 12, Valaczkay 7.
Cs: Farkas 4, Balczer 4, Kocsis 3/3, Zádor, Lipcsei, Ács, Csizmadia.

1. félidő

Megint a kezdés… Az első félidő végére 30 pont különbség volt a két csapat között, pedig egyszerűen nem volt ekkora a differencia. Rendben, hogy fizikálisan hátrányban voltunk, ezt pedig nehéz ellensúlyozni, de törekedni kell rá!!! Lehet eleve az volt a fejekben, hogy itt nem nyerhetünk, erről mindenképpen beszélnünk kell a srácokkal. Nem volt rendben az akarás és a koncentráció sem. Megfelel hozzáállással igenis lehetett volna ellensúlyozni az adódó nehézségeket.

2. félidő

A második 20 perc teljes fordulatot hozott. Azt kell mondjam, hogy még engem is megleptek a fiúk. Az odáig rendben van, hogy jobb lett a hozzáállás, feljavult a védekezés, de az, hogy szépen lassan egyre inkább pörögtünk bele a meccsbe, kifejezettem lelkesítő volt. Mindkét negyedet és így az egész második félidőt is meg tudtuk nyerni, pedig ugyanúgy forgattuk a csapatot, mint az első félidőben. Erre a teljesítményre igenis lehet alapozni a jövőben!

Összegzés

A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a vendégeknek. Mindenképpen foglalkozni fogunk ezzel a jelenséggel, hiszen most már sorozatban követjük el ezt a hibát. Kár, hogy elvettük magunktól a győzelemre való esélyt, hiszen a 2. félidő ezzel szemben szuperül sikerült. Arra kell törekednünk, hogy nehezebb ellenfelek ellen is képesek legyünk megvalósítani azt a játékot, amit az utolsó 20 percben mutattunk. Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00