Fiú U16/B: Többet ért a győzelmeknél!

Helyszín: Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Nagy István, Szőke Gábor

Nézők száma: 31

Mérkőzés időpontja: 2024-01-27 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/C 33 24 31 15 103
Óbudai Kaszások U16 14 11 12 18 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ács 6, Fazekas 1, Zádor 6, TAKÁCS 10, VALACZKAY 11.
Cs: Trembeczki, KUSZKÓ 11, FARKAS 7/3, Lipcsei 3/3, Csizmadia.

1. félidő

Gyenge meccseket játszva, rossz állapotban és hiányos kerettel érkeztünk Kőbányára. Próbáltam feltüzelni a srácokat, hiszen egyértelmű volt, hogy itt a legjobbunkat kell kihozni magunkból. Bár már az első negyedet is simán elvesztettük, összességében jól játszottunk. Fizikális hátrányunknak köszönhetően esélyünk sem volt a lepattanóknál és sajnos futó sebességben is elképesztő lemaradásban voltunk. A játék többi elemében viszont képesek voltunk hozni a hazaiak szintjét, amit kifejezetten jó volt látni. A második negyedben a dominanciájukat is sikerült mérsékelni, mivel egyre jobban fel tudtuk venni a ritmusukat.

2. félidő

A második félidőre az volt a kitűzött célunk, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk, mint amire az első félidőben voltunk képesek. Maximálisan sikerült megvalósítania a srácoknak! Érezhető volt, hogy a mérkőzés előrehaladtával egyre kiegyenlítettebb volt a játék. Külön öröm, hogy az utolsó negyedet még meg is tudtuk nyerni. A sima vereség ellenére is azt kell mondjam, hogy sokkal többet ért ez a meccs, mint az összes többi eddigi győzelmünk, együttvéve!

Összegzés

Az eredményeket látva tudtuk, hogy a szezon legnehezebb meccse vár ránk. A Kőbánya „C” messze a legerősebb csapat a csoportban, ráadásul elképesztően gyenge ellenfelekkel játszottuk az előző meccseket, ahol sajnos mi alacsonyodtunk le a színvonalhoz, így attól féltem, hogy nagyon rossz állapotban leszünk magunkhoz képest. Nyilván nagy különbséggel kaptunk ki, de a játék képét látva, nincsen szégyenkezni valónk. Óriási lemaradásban voltunk fizikálisan, így sok esetben képtelenek voltunk megállítani a lerohanásaikat. A másik döntő faktor a lepattanó volt, sajnos szinte az összes elhibázott dobásukat vissza tudták szedni. A játék többi elemében kifejezetten jól teljesítettünk és szerintem méltó ellenfelei voltunk a Darazsaknak. Hasznos meccs volt! Köszönjük a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00