Fiú U16/C:

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: NAGY ISTVÁN, Vigh Barnabás Dominik

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-03-11 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Bikák U16/C 8 13 17 14 52
Kadett U16 C 27 30 22 13 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: FEHÉR ÁRON 33, KECSKÉS DÁVID 18, ZÁDOR NIMRÓD 13, Takács Ábel 10, Fazekas Péter 4, Samu Gergő 4, Lipcsei Gábor 4, Hidvégi Donát 2, Konta Magor 2, Ács Péter 2, Felkai Dávid

1. félidő

Remekül kezdődött a mérkőzés, agresszív védekezésünknek köszönhetően labdavesztésekbe kényszerítettük az ellenfelet, és ziccereket tudtunk belőle dobni amivel már az első percekben megléptünk 10 ponttal. A gyors indulásra épülő játékunkba csúsztak sajnos hibák, és kicsit sok volt az eladott labdánk, de bőven pótoltuk ezeket jó védekezéssel és egyéni megoldásokkal. A cserélgetés folyamatos volt mindkét csapat részéről, így mindenkinek jutott bőven játékperc a mérkőzésen, és időnként szép figurákat, összjátékokat is láthattak a kilátogatók.

2. félidő

A fordulás után leült a játék, a dobásoknál vagy kapkodtunk vagy nem koncentráltunk eléggé, és számtalan egyszerű helyzetből nem tudtunk betalálni ami bosszantó volt. A védekezésünk sem pörgött eléggé, a nagy előny kicsit elaltatta a csapatot. A Bikák csapat végig küzdötte a 40 percet, míg nálunk ahogy közeledett a meccs vége, egyre könnyelműbbek lettünk. Ennek folyományaként muszáj voltam időt kérni, és egy kicsit felrázni a srácokat. A visszafogott 2. félidőhöz azért hozzájárult bőséggel az a tény, hogy Kecskés Dávid még csak az első meccsét játszotta a „C” csapatban, és négyen is betegségből vagy sérülésből éppenhogy felépülve „estek be” az összecsapásra.

Összegzés

A győzelemnek mindenképpen örülök, illetve annak is, hogy többen visszatértek, és tudtak egy kicsit mozogni, és felvenni a ritmust a jövő heti kifejezetten fontos serdülő mérkőzések előtt! Holnap folytatjuk!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00