Fiú U16/C: A 3. negyedre építhetünk

U14 Fiú B

Helyszín: Németh Imre Általános Iskola

Játékvezetők: Szőke Gábor, Földesi Boglárka

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2022-11-29 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok/B 26 32 20 28 106
Kadett U16 C 7 8 19 12 46

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: FEHÉR ÁRON 15/3, FARKAS BOTOND 7, WÉBER ISTVÁN 6, HIDVÉGI DONÁT 6, Felkai Dávid 4, Ács Péter 4, Fazekas Péter 4, Samu Gergő, Huoranszki Miksa, Starcz Ádám

1. félidő

A kadet/C csapatunk kedd este zuglóban mérte össze az erejét a Sasok B játékosaival. Az első negyedben rettenetesen hiányzott az összhang mind támadásban, mind védekezésben. Keveset kommunikáltunk, nem segítettünk be időben, és bár az ellenfél magassági fölényben volt, csak elvétve szedtük le a védőlepattanókat. Ezek miatt nagyon könnyen átjátszották a védekezésünket, és a pontjaik 90%át a palánk alól szerezték. Támadásban könnyedén elszórtuk a labdákat, és ezzel tálcán kínáltuk a lehetőségeket az indításokhoz.

2. félidő

A szünetben sikerült némileg rendezni a sorokat, és azt a kérést, hogy dobjunk több pontot a 2. félidőben mint az elsőben, 9 perc alatt teljesítettük. Jól küzdve, összpontosítva a lepattanókra, és bátrabb támadójátékkal sikerült teljesen egyenrangú ellenfélként lehozni a 3. tíz percet (20-19) A végére kicsit elfáradtunk, és a legjobbunk (Fehér Áron) is kipontozódott, ám derekasan küzdöttünk minden labdáért az utolsó másodpercig.

Összegzés

Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült fejlődni ami mindig nagy érdem. A büntetőzésünk is jó volt (11/8) és több serdülő játékos is tapasztalatot gyűjtött. Folytatás december 10.-én, hazai pályán.

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!