Fiú U16/C: Javítottunk!

Helyszín: Budai Sport Központ

Játékvezetők: Szőke Gábor, Vigh Barnabás Dominik

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2022-10-29 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Bikák U16/B 7 9 13 7 36
Kadett U16 C 18 18 12 17 65

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: RAJ MILÁN 20/3, HAMAR ATTILA 12, TÓTH ZOLTÁN 12, Raj Zalán 6, Hidvégi Donát 4, Paár Gergely 4, Samu Gergő 3, Ács Péter 2, Starcz Ádám 2, Takács Ábel, Fazekas Péter

1. félidő

Álmosan indult a találkozó, egyik csapat sem pörgött magas fordulatszámon, így inkább a pontos befejezéseknek köszönhettük az előnyünket. Bár a lepattanók nagy része a miénk lett mégsem tudtunk kellően gyorsan fordulni, így inkább felállt védekezés ellen kellett támadnunk. A 2. negyedre a cseréknek köszönhetően ez változott, és ahogy ritmust tudtunk váltani egyből jöttek a könnyű kosarak, emberelőnyből, befutásból, indításból. Néha megakadt a gépezet, de Raj Milán, és Tóth Zoli 1-1-einek köszönhetően mindig sikerült új impulzust adni a támadójátékunknak. (16-36 ide a félidőben)

2. félidő

Érdekes játék a kosárlabda, hiszen hiába arattunk magabiztos győzelmet, az ellenfél mégis el tudott csípni egy negyedet, és a 3.-ban egy ponttal jobbnak bizonyultak nálunk. Védekezésben most kevésbé volt meg az összhang, de Hamar Ati számtalan lepattanójával, és Raj Zalán szép kosaraival tovább nyílt az olló a két fél között. A záró 10 percben még rátettünk egy kicsit az addigi előnyünkre, így végül közel 30 pontos győzelemmel fejeztük be a mérkőzést. (36-65)

Összegzés

Először is nagyon örülök, hogy sikerült a WSK elleni csorbát kijavítani! Másodszor külön öröm, hogy Starcz Ádám kartörés, fülgyulladás, és egyéb betegségek után visszatérhetett a pályára, és kosarat is szerzett. A fiatalabbaknak ismét hasznára vált a mérkőzés, mindenki fontos tapasztalatokkal gazdagodott, és bizonyos játékkapcsolatokat is tudtunk gyakorolni. Az idősebbek is jól küzdöttek, remélem a későbbiekben pontban is többet tudnak hozzátenni. Gratulálok minden pályára lépőnek!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00