Fiú U16/C: Sima vereség

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bátovszky Zsolt, Sancilio Mattia

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2023-01-21 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 18 33 20 20 91
Kadett U16 C 19 7 12 12 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: Hamar Attila 10, Fehér Áron 10, Ács Péter 8, Samu Gergő 5, Wéber István 4, Tóth Zoltán 4, Zádor Nimród 4, Farkas Botond 3/3, Konta Magor 2, Takács Ábel, Fazekas Péter, Felkai Dávid

1. félidő

A mérkőzés nem indult rosszul, mindkét csapat lendületes játékot játszott, így ritkán került sor felállt védelem elleni támadásokra, inkább az indítások, lefordulások voltak jellemzőek. Sok labdát sikerült szereznünk, de utána sajnos ezeknek csak az elenyésző százalékát sikerült kosárra váltani, pedig nem egyszer 3:1-ben 4:2-ben vihettük a labdát. Ennek eredményeképp mindössze 1 pont volt az előny 10 perc után. A folytatás meglehetősen borzalmasra sikerült, mert teljesen leblokkoltunk támadásban, és lepattanóink sem voltak, így az ellenfél köszönte szépen, és folyamatosan leindított a szerzett labdákból, és könnyed ziccereket dobtak belőle. Félidő (26-51)

2. félidő

Fordulás után megint összeszedettebben játszottunk, voltak jó egyéni megmozdulások, és szép labdafelhozatalok is amiből helyezeteket tudtunk kialakítani. Sajnos a magassági fölénye az ellenfélnek ezen a mérkőzésen is megvolt, így a lepattanóknál általában csak akkor volt esélyünk ha a két magasunk fent volt a pályán. (Hamar Ati és Fehér Áron) Ez a 2×10 perc ismét kiegyenlítettebb volt, viszont az ellenfél láthatóan motiváltabban kosárlabdázott így a szabad labdák rendre hozzájuk kerültek. Mindenki kapott lehetőséget, de ma jónéhányan nem tudtak élni vele. Ez összességében egy sima vereséghez volt ma elég.

Összegzés

Ma nem igazán tudtunk megmutatni mire vagyunk képesek, remélhetőleg a tavaszi mérkőzések során -ahol már nem kell kategóriákkal jobb ellenfelek ellen játszanunk- sikerült tetszetősebb, és eredményesebb játékot produkálnunk.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00