Fiú U16/C: Százon belül

U14 Fiú B

Helyszín: Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Vigh Balázs, Szabó István

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2023-01-09 17:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 27 26 29 33 115
Kadett U16 C 4 0 6 10 20

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások/C: Farkas Botond 4, Zádor Nimród 4, Samu Gergő 4, Ács Péter 2, Wéber István 2, Fazekas Péter 2, Felkai Dávid 2, Konta Magor, Huoranszki Miksa, Kocsis Erik, Fehér Áron

1. félidő

Az utolsó olyan ellenfél ellen léptünk pályára akik nem a mi kategóriánkba tartoznak. Nagyon kevés energiát tettünk bele az első 20 percbe, nem értünk oda a kinti dobásokra, ha elhibáztunk egy tempót nem nagyon akarózott visszafutni. Lehet, hogy az ellenfél magasabb, erősebb, és ügyesebb, de illene az emberelőnyöket normálisan lejátszani, és a teljesen tiszta ziccereket bedobni! 1-2 kivételtől eltekintve teljesen leeresztve kóvályogtunk a pályán. Az 53 kapott pont benne volt, de, hogy KÉT kosarat dobjunk egy komplett félidő alatt azt nem tudom kommentálni.

2. félidő

A fordulás után is hasonló mederben folyt tovább a mérkőzés, bár itt már jobban odatettük magunkat védekezésben, és jobban tudtuk lassítani az ellenfelet. A távoli dobások ma nem jöttek, mindössze Zádor Nimród tudott egy szép triplát elsüllyeszteni az ellenfél gyűrűjébe. Mindenki kapott megfelelő mennyiségű játéklehetőséget, és bár csak 20 szerzett ponttal zártunk 7 játékos is szerzett kosarat.

Összegzés

A Kőbánya rendkívül kulturáltan kosárlabdázott, a nagy különbség ellenére sem akartak megalázni, vagy erődemonstrációt tartani ellenünk, és ez egy olyan hozzáállás ami becsülendő, több csoportbéli kolléga tanulhatna belőle. Nekünk most három olyan mérkőzés következik ami a tabella alapján nyerhető, ezért igyekszünk meg is nyerni azokat.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00