Fiú U18: Egy sérülés is sok

Helyszín: Alba Regia Sportcsarnok

Játékvezetők: Koller István, Novák Bence

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-11-13 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Alba Fehérvár 21 20 11 22 74
Óbudai Kaszások U18 12 15 9 9 45

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Michel 4, Dulic 10/6, Korompay 4, Szabados 5, Antal 7/3
Cs.: Kolozsvári 2, Kocsis 2, Patrik-Pirk 5, LONTAY 6/3, Kiss

1. félidő

Elkezdtük a visszavágó kört az U18-as Kiemelt Bajnokságban, a házi gazda ugyan kikapott nálunk azonban tudtuk küzdelmes, kemény mérkőzésre van kilátás.
Az első negyed nehezen indult, sokáig nem esett kosár, nekünk sikerült megtörni a csendet, azonban nem sokkal később, egy 8-0 futást kellett megtörni ellenfelünknél egy időkéréssel. Ezt követően kiegyenlített játék kezdődőt, sikeresen visszavédekeztük magunkat a mérkőzésbe. Sokáig nem örülhettünk javuló játékunknak, ugyanis Kolozsvári a becserélését követő percben már sérülés miatt el kellett hagyja a pályát, majd nem egész három perccel később egy betörést követően Patrik-Pirk kapott a térdéhez.
Második negyedünkben a még hadra fogható játékosok komoly munkával, tartani tudták a lépést az ellenféllel, azonban támadásaink nagyon erőtlenek voltak, így lassítani tudtuk csak a dolgok folyását.

2. félidő

A harmadik negyedben, ha nem is szép játékkal, de tartottuk magunkat, komoly munkát bemutatva hátul, sikerült mérkőzésben maradnunk, ellensúlyoztuk továbbra sem javuló támadásainkat.
Sajnos az utolsó játékrészben ellenfelünk elkezdett betalálni, sokszor jó védekezéseink végén is sikerült kívülről pontot szerezniük, így a különbség elkezdett hízni, amennyi erő maradt a társaságban azt kiadta magából mindenki.

Összegzés

Jobbulást a két sérültnek, remélhetőleg nem lesz komolyabb baja a játékosoknak, védekezésünk hatékony volt, támadásunkat azonban nem bírtuk el, dolgoznunk kell tovább!

Hasonló tartalmak

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00

 • Jó csapat ellen nyertünk, büszkék lehetnek a srácok magukra. Érződik a fejekben és testekben a fáradtság, így még inkább dicséret ez a mérkőzés! A Szülőknek köszönet a szurkolást…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-24 Kezdés: 18:45

 • Hosszú, és minden tekintetben rengeteg energiát igénylő szezonon vagyunk túl. Nagyon sok mérkőzést játszottunk. Az előző években és év elején még hiányzott a játékrutin, most azonban kellően sok…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 10:00