Fiú U18: Első regionális

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bátovszky Zsolt, Tahin András

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-10-14 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újbuda Basket/A 19 20 13 8 60
Óbudai Kaszások U18 14 6 19 16 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: KRAJCSI 15/6, Léczfalvi 9, Lugossy 4, Herczeg 4, Kunszt
Cs.: JARKAS 18/18, Lovas 4, Lakatos 2, Demeter-Nyitrai 2, Paár

1. félidő

Nagy feladat várt fiatal junior csapatunkra, nagyon jó erőkből álló csapat érkezett hozzánk, a mérkőzésen végig nagy harc zajlott!
Az első negyedben nagyon kerestük magunkat, leginkább védekezésben, támadásaink az első öt percben helyenként még magabiztosak is voltak, azonban a hátsó alakzat hagyott némi kívánni valót maga után.
A második felvonásban végre elkezdtünk ritmust váltani védekezésben, fizikálisak lettünk, elkezdtük érvényesíteni akaratunkat, azonban támadásaink pontatlanok lettek, rengeteg labdát adtunk el, és ezekből rendre ziccereket kaptunk, hiába dolgoztunk jól félpályán.

2. félidő

A harmadik negyedben tudtunk még egy ritmust feljebb kapcsolni, itt megérkezett támadójátékunk is. Több szép védekezés végén is sikerült egyszerű kosarakat dobni, ezzel ebben a negyedben relatíve nagyobb különbséget tudtunk ledolgozni.
A negyedik negyedben nagyon kiegyenlített játék zajlott, védekezésünk továbbra is diktálta a játékot, habár sokszor nem sikerült támadásban kamatoztatni a megszerzett előnyt, még végjátékba is sikerült kényszeríteni ellenfelünk.

Összegzés

Elképesztően hasznos mérkőzést játszottunk, nagyon sok pozitív elem köszönt vissza a mai meccsen, ezekből építkezve készülünk tovább.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00