Fiú U18: Ezt magunknak csináltuk

Helyszín: Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskol

Játékvezetők: KRUK MELINDA, TÓTH KITTI

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-02-15 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KLKA 20 17 24 30 91
Óbudai Kaszások U18 11 20 12 7 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Szabados 12, Dulic 6/6, Kolozsvári 12, Antal, Sipos 3/3
Cs.: Frenkel 10/3, MICHEL 4, Beke 3, Pusztai, Kiss, Balogh, Kocsis

1. félidő

Az első negyedben több triplát dobtunk rá mint két pontost, rettenetesen ritmustalan volt támadásaink zöme, viszont a probléma a védekezés oldalán keletkezett, egyáltalán nem tudtunk felnőni a feladathoz.
A második negyedünk sokkal jobban sikerült, védekezésünk feléledt, agresszívvá váltunk, támadásink is pontosabbak és gyorsabbak lettek. Ennek köszönhetően látótávolságba kerültünk félidőre!

2. félidő

A harmadik negyedben egy teljesen más csapat jött ki az öltözőből, mint amelyik elkezdte csökkenteni a különbséget. Rengeteg labdát adtunk el, támadásunk teljesen megállt, védekezésünk pedig kedvtelen volt és lusta.
A negyedik negyedben sajnos folytatódott az előző negyed munkája, erőtlen védekezésünk, és fegyelmezetlen támadásaink megbosszulták magukat.

Összegzés

Hozzáállásban ma nagyon kikaptunk, ez megmutatta magát a pontok különbségében is, végére értünk kissé erőnknek a folyamatos betegség/sérülés hullám miatt, de ez akkor sem megengedhető, hogy ilyen lelketlen, megúszós teljesítményt produkáljunk. Igyekszünk javítani a legközelebbi alkalommal.

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30