Fiú U18: Ezt magunknak csináltuk II.

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Goda László, Gombos Márk

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-05-03 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szolnoki KA 16 10 21 24 71
Óbudai Kaszások U18 10 18 17 18 63

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Szabados 9/3, BALOGH 18/3, Beke, Kocsis, Antal 4
Cs.: KOLOZSVÁRI 14/6, Sipos 12, Dulic 6/3, Michel, Kiss, Marossy, Lontay

1. félidő

Vártuk a soron következő mérkőzést, ugyanis a tét az Országos B döntő mezőnyébe kerülés volt. Rövid felkészülés után úgy gondolom, a lehető legtöbbet megtéve a sikeres szereplésért, készültünk a feldobásra.
Az első negyedben nagyon ideges és pontatlan játék jellemezte a csapatokat, kevés sikeres támadást vezettünk mi is, ellenfelünk azonban több második szándékból dobott kosarat tudott összeszorgoskodni.
A második negyedünk sokkal jobban sikerült, védekezésünk feléledt, sokkal pontosabbak nem lettünk, azonba több leindítást is tudtunk futni, aminek köszönhetően fordítani tudtunk.

2. félidő

A harmadik negyedben ellenfelünk ritmust váltott, többször is lehetőségünk volt magunk javára fordítani a találkozót, azonban mindig a kulcs támadásokat, illetve védekezéseket rontottuk el.
A negyedik negyedben sajnos folytatódott a tendencia, a megfelelő pillanatban hibát vétettünk, megharcoltunk ugyan mindig azért, hogy mérkőzésbe kerüljünk, de nem volt meg a plusz a mai napon.

Összegzés

Magunkat vertük meg, rengeteg lehetőséget szalasztottunk el, ellenfelünk pedig kiváló, és tudatos játékkal ezt megbüntette. Van még egy mérkőzés, ahol az a cél, hogy a saját képességeinket megmutassuk, és kivívjuk a továbbjutást.

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30