Fiú U18: Idegenben sikerült talpra állni

Helyszín: Ludovika Aréna

Játékvezetők: GAÁL ISTVÁN TAMÁS, GOMBOS MÁRK BÁLINT

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-03-19 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd SE/B 19 15 9 16 59
Óbudai Kaszások U18 15 10 22 22 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Balogh 6, Antal 6, SZABADOS 11/3, Kocsis 3/3, FRENKEL 15/3
Cs.: Dulic 2, Sipos 5/3, KOLOZSVÁRI 12/3, Kiss, MAROSSY 9/6,

1. félidő

Vasárnap reggel látogattunk a Ludovika Arénába, ahol egy nagyon fizikális, és csalóka mérlegű csapattal játszottunk egy nagyon fontos mérkőzést.
Az első negyedben nagyon nehezen indultunk el, rengeteg rossz támadás, védekezésünk csak nyomokban volt rendezett, intenzitás pedig sajnos még ennél is kevesebb volt.
A második etap ha lehet még rosszabbul nézett kimint az előző, támadó oldalon első sorban, védekezésünk pont arra volt elég, hogy jól triplázó ellenfelünk, csak tíz ponttal tudjon meglépni.

2. félidő

2. félidő
A harmadik negyedben az első öt percben semmi változás nem volt, azonban egy jó védekezés végén dobott indítás kosár valamit beindított. A maradék öt percben nem csupán felzárkóztunk, hanem a vezetést is átvettük, a negyed végén hét pontos előnnyel fordultunk.
A negyedik negyedben kiegyenlített játék zajlott, ellenfelünk többször is közelíteni tudott minket, azonban mindig volt válaszunk.

Összegzés

Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen pedig az egyik nyerőemberünk volt! Köszönjük a kísérő szülők bíztatását, hatalmas pluszt adtak a gyerekeknek!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…