Fiú U18: Kevesen, de harcosan

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: SZENTPÁLI-GAVALLÉR Csaba, HEGEDŰS Attila

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-11-20 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya 25 32 19 23 99
Óbudai Kaszások U18 23 6 24 21 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: FRENKEL 21/6, ANTAL 19/6, Szabados 4, Kocsis 6/6, Balogh 8
Cs.: Kolozsvári, Pusztai 3/3, Kiss, Sipos 2, LONTAY 12/9,

1. félidő

Sajnos nyeretlenségi szériában vártuk a Kőbányaiak elleni visszavágót, arról nem i beszélve, hogy a csapatban több hiányzó is volt a mai mérkőzésen, azonban elhatároztuk, küzdeni fogunk, tiszta lelkiismerettel megyünk ma haza.
Az első negyedben lendületesen kezdtünk, ki-ki harc zajlott, itt már hatalmasat léptünk előre az előző mérkőzéshez képes, fizikális játék zajlott, a negyed végére kissé azonban elfáradtunk.
Második negyedben leálltunk az addigi jó játékunkkal, későbbi tudásunk birtokában itt elbuktuk a mérkőzést, rengeteg eladott labdával, és fegyelmezetlen védekezéssel hatalmas különbség alakult ki.

2. félidő

A harmadik negyedünkben szerettünk volna változtatni, visszatérni az első negyedben mutatott játékhoz, ami sikerült is, jó védekezéseket, és a gyors kosarakat szeretünk, szűkült a két csapat közti különbség, hatalmas munkát tett bele a csapat.
A negyedik negyedre kissé fáradtan fordultunk, azonban itt is többször sikerült közelednünk ellenfelünkhöz, hatalmas energiákat mozgósítva harcoltunk. A negyed végén három gyors kosárral ellenfelünk növelte a két csapat közti különbséget, sajnos itt már erőnk nem engedett többet.

Összegzés

Kár a második negyedért, végig harcban voltunk ellenfelünkkel, a srácok nagyon nagyot harcoltak! A munka folytatódik, szeretnénk megmutatni, hogy tudunk ennél jobbak is lenni.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00