Fiú U18/A: A harmadik negyed hiányzott

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: PORKOLÁB MERCÉDESZ ANETT, VIGH BALÁZS

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2024-02-10 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Dunaharaszti MTK 13 20 23 9 65
Óbudai Kaszások U18 22 22 18 22 84

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Horváth 9, LONTAY 14, Michel 10, Hidvégi 11/9, Humpester 10/3
Cs.: GOÓR 11/3, ERDÉLYI 13/9, Léczfalvi 6, Méhész, Lugossy, Herczeg, Jarkas

1. félidő

Harmadik találkozónkra készültünk, szokásos úton-módon, a munkában bízva érkeztünk a vasárnapi ellenfelünk elleni mérkőzésre. Második hazai találkozónkon szerettünk volna jó játékkal előrukkolni.
Az első negyedben kissé beragadtunk, lendületet tudtunk azonban építeni a negyed derekára, védekezésünk stabilizálódott, támadásaink élesedtek, egy futással befejezve a negyedet, mérkőzést nem igazán tükröző előnyben zártunk.
A második felvonásban fizikális aspektus erősödött, mind a két csapat felvette azt a bizonyos kesztyűt, és dolgozni kezdett, ebben a peridusban sajnos sok pontatlanság és kihagyott könnyű helyzet jellemzett minket, embertelen munkával azonban tartani tudtuk a különbséget.

2. félidő

A harmadik negyedben elkezdtek beesni a dobások a túloldalon, illetve mi is kissé felpuhultunk, lelassultunk. a negyed vége felé egy hajrával azonban megint sikerült billentenünk a lélektani mérleg nyelvén.
A negyedik negyedben az első percekben még döcögtünk, azonban innen sikerült egy ritmust váltanunk, hirtelen 15 fölé nőtt a különbség, lendületesen támadtunk, és extra pontosan céloztunk ezekben a percekben. Időkérést követően is tudtuk tartani a stabil játékot, több zárkózási próbálkozást is hárítani tudtunk.

Összegzés

Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00