Fiú U18/B: A híd túl messze van

Helyszín: Csepel, Tejút utca

Játékvezetők: Bujtor Péter, Szilágyi Zsolt

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-11-11 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Csepel-Bontó 23 14 22 26 85
Óbudai Kaszások U18 16 21 20 17 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: MICHEL 14, Patrik-Pirk 13, Horváth 8/3, Pusztai 4, Hidvégi 2
Cs.: BEKE 15/9, Lontay 10, Lugossy 5/3, Kiss 3/3

1. félidő

A B csapat harmadik összecsapását tervezte, sajnos a melegítés komolyabb csúszásokkal kezdődött számunkra, így tudtuk az első félidő a melegítés jegyében fog zajlani.
Az első negyedben igyekeztünk jó védekezéssel ritmust adni a támadásainknak, ezek még az előbb említett rövid melegítés miatt kissé pontatlanok voltak, de mindenki igyekezett és ez volt az alapvető feladat, támadásunk nagyon pontatlan és kapkodó volt, azonban itt is igyekeztünk a megbeszéltek alapján dolgozni.
Második negyedünkben védekezésünk szigorodott, játékunk javult előre, köszönhetően a stabil védekezésnek, és az ebből épített emberelőnyöknek.

2. félidő

A harmadik negyedben kiegyenlített lett a játék, több futás is alakult ebben a játékrészben. Fizikális játék zajlott, sok ütközéssel, ami mind két csapatot komolyan terhelte, sajnos a nagy iram és a kevés levegő rengeteg hibát hozott, viszont továbbra is tartottuk ellenfelünkkel a lépést!
Negyedik negyedre olyan dolog történt, ami sajnos az ilyen mérkőzéseken még benne van a pakliban, fizikálisan elkezdtünk lemaradni, védekezésünk vesztett pontosságából, és elkezdett nyílni az olló, ami sajnos kapkodást szült, még többet, mint eddig és elkezdtünk lemaradni. Viszont még így is sikerült látóhatáron belül maradnunk, ami a csapat erejét mutatja.

Összegzés

Nehéz mérkőzés volt, azonban az ilyenekért indultunk ebben a bajnokságban, ahol tanulhatunk, kiismerhetjük saját játékunkat, ezáltal felkészülve a következő szezonra.

Hasonló tartalmak

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00

 • Jó csapat ellen nyertünk, büszkék lehetnek a srácok magukra. Érződik a fejekben és testekben a fáradtság, így még inkább dicséret ez a mérkőzés! A Szülőknek köszönet a szurkolást…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-24 Kezdés: 18:45

 • Hosszú, és minden tekintetben rengeteg energiát igénylő szezonon vagyunk túl. Nagyon sok mérkőzést játszottunk. Az előző években és év elején még hiányzott a játékrutin, most azonban kellően sok…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 10:00