FIú U18/B: Hasznos első

Helyszín: PHOENIX Sportcsarnok Fót

Játékvezetők: Vigh Balázs, Szabó István

Nézők száma: 15

Mérkőzés időpontja: 2022-10-30 11:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Újpest-MT/B 10 4 11 10 35
Óbudai Kaszások U18 22 12 29 20 83

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Michel 10, Patrik-Pirk 14/3, Balogh 12, Lontay 12, Beke 11/6
Cs.: Kiss 12/3, Horváth 11/6, Rónai 1, Lakatos

1. félidő

Elkezdődött a B csapat szezonja is, első megmérettetés az Újpest B csapata ellen. A bajnokság elsődleges szerepe a 2006-os játékosok terhelése, 2007-es játékosok fizikálisabb környezetben történő fejlesztése. Mind ezek fényében nem is volt más célunk, minthogy minél több dolgot tudjunk gyakorolni, saját játékunkat tudjuk érvényesíteni.
Az első negyed álmosan kezdődött, tompák voltunk, 5-4-nél ellenfelünk jár előrébb. 7-9-ig kiegyenlített játék zajlott, majd itt egy 13-0-s futással kialakult a mérkőzés első nagyobb különbsége.
Második negyedünkben mind két csapat a védekezésbe fektette az energiáit, kevés dobott pont volt, számunkra, ami pozitív, hogy minden kosarunk tudatosan volt kialakítva, így gyakorolni tudtuk saját játékainkat.

2. félidő

A harmadik játék rész áttörést hozott a védő oldalon, ezzel sok könnyű kosarat tudtunk dobni, illetve nekünk megfelelő időpontban lassítani. A játék képe kedvezett nekünk, rengeteg az edzésen gyakorolt apróságot elő tudtunk venni mérkőzés körülmények közt.
Az utolsó negyedet is élesen sikerült kezdeni, komoly munkát tett a mérkőzésbe az összes pályára lépő játékos, külön öröm volt a két fiatalabb résztvevő magabiztos és erőszakos játéka.

Összegzés

Gratulálok a csapatnak, hasznos mérkőzést játszottunk, folytatjuk a megkezdett munkát, nagy öröm számomra a megosztott ponttermés.

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00