Fiú U18/B: Küzdésből jeles

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Bujtor Péter, Szilágyi Zsolt

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-11-05 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TFSE 11 20 16 11 58
Óbudai Kaszások U18 12 18 10 19 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Michel 8, PATRIK-PIRK 40/6, Kiss 4, Pusztai 3/3, Rónai 2
Cs.: Hidvégi 2, Krajcsi

1. félidő

A B csapatunk második mérkőzését vívta a hétvégén, egy nagyon jól felkészített csapat érkezett a Kaszás csarnokba. Számunkra továbbra is a gyakorlás, és játékosoknak való bizonyítási lehetőség biztosítása volt a cél.
Az első negyed alapvetően kiegyenlített játékot hozott, mind két fél próbált fogást találni a másikon. Annyi biztos, a védekezés és a küzdelem dominált a parketten.
Második negyedünkben kissé javuló játékkal, de nagyon hasonló eredménnyel dolgoztunk, mint az első negyedben. Sok pontatlanság, és a védekezés intenzitásának hiánya egy pontos hátrányt jelentett számunkra félidőben.

2. félidő

A harmadik negyedben támadásban megtorpantunk, védekezésben tudtuk mérsékelni ellenfelünk pontszerzési lehetőségeit, azonban így is a mérkőzéshez képest nagy különbséggel fejeztük be a harmadik játék részt.
Negyedik negyedben sokáig nem változott a különbség. Ellenfelünknek volt válasza, vagy mi váltunk passzívvá. Az utolsó 3 perc azonban változást hozott, védekezésünk élesedett, így több értékes támadáshoz jutottunk, Patrik-Pirk két triplája és két büntetője egy pontos előnyt adott, amire ellenfelünknek volt még válasza, majd a visszatámadásból Michel értékesítette a mérkőzés utolsó kosarát.

Összegzés

Szerettünk volna többet gyakorolni, mind támadó, mind védő oldalon, sajnos ma a koncentrációnk ezt nem engedte, viszont küzdésből jelesre vizsgáztak a srácok, szeretnénk jobb játékkal előrukkolni legközelebb!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00