Fiú U18/B: Napi kettő még

Helyszín: Testnevelési Egyetem L2 Terem

Játékvezetők: HŐGERL BENCE ,SANCILIO MATTIA

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2023-03-05 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TFSE 17 19 24 13 73
Óbudai Kaszások U18 15 17 17 15 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BALOGH 24/6, LONTAY 12, BEKE 12, Michel 8, Kunszt
Cs.: KISS 8/6, Demeter-Nyitrai, Daróczi, Lakatos,

1. félidő

Hazai pályán kis szerencsével, és egy hatalmas egyéni teljesítménnyel sikerült megverni aktuális ellenfelünk, viszont tudtuk, a visszavágón nem lesz könnyű feladatunk.
Az első negyedben kevés védekezés, viszont nagyon iskolázott támadás jellemzett minket, szép összjátékok végén találták meg egymást a srácok.
A második felvonásban mintha minden ugyan úgy történt volna, mint az előzőben, szépség elöl, pontatlan munka hátul.

2. félidő

A harmadik negyedben ellenfelünk ellépett, pontatlan támadások, és erőtlen védekezés jellemzett minket.
A negyedik negyedben felélénkültünk ugyan védekezésben, azonban támadásaink sorra pontatlanok voltak, így nem tudtunk közelebb férkőzni.

Összegzés

A vereség ellenére hasznos mérkőzés volt, sajnos nem tudunk egyszerre a pálya mind két oldalán markáns teljesítményt nyújtani, így legalább meg van a következő időszak feladata.

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00