Fizikálisan nem bírtuk

Helyszín: Simon János Sportcsarnok

Játékvezetők: Hartai Tamás, Hőgerl Bence

Nézők száma: 71

Mérkőzés időpontja: 2020-03-07 08:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapest Csepel 18 16 19 20 73
Serdülő U13 17 14 12 9 52

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: Horváth, NÉMETH 26, Köcse 3, Jójárt 4, Herczeg, Gergely 2, Sárváry 2, Kőszeghy 2, Lugossy 3, Orosházi 4, Lückl 2, Tóth 4.

1. félidő

Már reggel sem alakult semmi úgy, ahogy szeretnénk vagy ahogyan megszoktuk. Utólag azt hiszem kijelenthetjük, hogy ez nem a mi napunk volt. 8-kor úgy dobták föl a labdát, hogy nagyjából 5 percet tudtunk melegíteni. Ez meg is látszott a teljesítményünkön, hiszen pár perc után ellenfelünk vezetett 11:6-ra. A negyed végére sikerült egyenlíteni, de a következő játékrészt is 0:8-cal kezdtük. Büszke lehettem azonban a srácokra, hiszen innen is sikerült visszajönnünk, így a félidei szünetre minimális hátránnyal vonultunk az öltözőbe.

2. félidő

Bár mindkét negyed vége nagyon rosszkor jött a számunkra, hiszen mindkétszer látványosan megtört a lendületünk, jól kezdtük a második félidőt. Sajnos azonban valahol a 25. perc környékén megtört a lendületünk és egyszerűen elfogytunk fizikálisan. Ellenfelünknél három olyan akcelerált játékos is volt, akikkel sehogyan sem tudtunk lépést tartani. Ők hárman 60 pontot dobtak és egyszerűen nem tudtuk megállítani őket. Hiába érkezett a besegítés, szépen betették a vállukat és akár emberrel együtt, ziccerekkel fejeztek be szinte minden támadást.

Összegzés

Megfelelő önbizalommal, tettre készen érkeztünk a meccsre. Az ezt megelőző fordulóban jó csapatokat győztünk le, meggyőző játékkal. Egészen a meccs hajrájáig hittünk a győzelemben. Abszolút az látszott, hogy képzettségben és technikai tudásban maximálisan fel tudjuk venni a versenyt, fizikalitásban azonban nem. Fájó volt nézni és átélni ezt a vereséget, mert amúgy a srácok tényleg megtettek mindent a győzelemért. Sajnos kénytelenek voltunk a végső sípszó után gratulálni az amúgy szimpatikus és megérdemelten sikert aratott csepelieknek. Látszott a fiúkon, hogy maguk alatt vannak, de nem volt idő búslakodni, hiszen jött a következő meccs…

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30