Folytatódott a regionális junior bajnokság

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Balogh Kristóf, Belák Dorka

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-02-26 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KKS 18 13 13 5 49
Óbudai Kaszások U18 16 13 13 25 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

KOLOZSVÁRI 26/3, BALOGH 12, KORPÁS 7, Antal 7/3, Léh 2
CS: Marossy 3/3, SIPOS 6/6, MICHEL 4, Kocsis

1. félidő

A második kör vette kezdetét a regionális bajnokságban, junior/B csapatunk a Közép régió „B” csoportjából feljutó KKS együttesét fogadta. A keresztúriak régi jó ismerőseink, hiszen sokszor találkoztunk a 2005-06-os korosztályukkal az elmúlt években, amikor is hol az egyik, hol a másik csapat hagyta el győztesen a pályát. 11 fős kerettel számoltunk, de Dulic és Patrik-Pirk is kiesett a rotációból, ráadásul arra is ügyelnünk kellett, hogy csapatunk minden tagjának lesz még egy meccse a hétvége folyamán. Baloghnak és Marossynak ráadásul előző nap is volt mérkőzése, utóbbi a Kandó NB II-es csapatának színeiben 29 perc játékidő alatt 19/15-ös teljesítménnyel jelezte, hogy a felnőttek között is egyre jobban megállja a helyét. Óvatosan kellett a terheléseket adagolni tehát, nem az volt a cél, hogy max-ra kihajtsuk magunkat.
Jól kezdtünk, lendületesek voltunk, jól védekeztünk, el is húztunk az első negyed közepére, ám a sűrű cserék nem tettek jót a ritmusunknak. A jóval fizikálisabb felépítésű vendégeink kihasználták ezt és megfordították a mérkőzés állását.
Pontszegényen alakult a második negyed, ez leginkább annak volt köszönhető, hogy nem sültek a kinti kísérleteink. Jó dobóink vannak, cél is volt, hogy sokat vállaljunk kintről, meg is voltak a tiszta helyzeteink, de mégsem sikerült betalálni.

2. félidő

A kiegyenlített 3. negyed után, a negyedikben valami átfordult, Sipos triplája volt a jel, ezt követően egy 19-0-s futással eldöntöttük az addig nagyon szorosan alakuló meccset. Sokat zónáztunk ezen a mérkőzésen, jól is csináltuk, érezhetően nem ízlett a látogatóinknak ez a fajta védekezés, így fordulhatott elő, hogy mindössze 5 pontot kaptunk a 4. negyedben.

Összegzés

Jó gyakorlási lehetőség volt ez a meccs, elosztottuk a játékperceket, mindenki hozzá tudott tenni, voltak jó teljesítmények is, így elégedettek lehetünk. Az meg, hogy nyertünk, ráadásul ilyen simán végül, csak hab a tortán!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00