Fontos idegenbeli győzelem

U16 Leány

Helyszín: Tüske csarnok

Játékvezetők: GAÁL ISTVÁN TAMÁS, GOMBOS MÁRK BÁLINT

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-11-20 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC/B 13 12 7 8 40
Óbudai Kaszások U16 Leány 18 6 12 21 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

NAGY 16, BABAY-BOGNÁR 13/3, Mahmoud 8, Kuncz 7, CSOCSÁN 9/3
Cs: Csicsvári 2, Bene, Sterbenz 2

1. félidő

A közép régió eredményeit figyelembe véve egy nagyon szoros és kiélezett mérkőzésre számítottunk. A rájátszásba való jutásért vívott harcban nagy téttel bíró összecsapás volt. Ennek megfelelően mindkét csapat idegesebben kezdte a találkozót. Mi nyugodtunk meg előbb és sikerült egy 9 pontos előnyt szerezni, amiből az első negyed végén faragni tudtak a BEAC-os lányok. A második negyedben az ellenfelünk csapdás letámadása és abból egy nagyon zárt félpályás védekezése megtörte a lendületünket. Kintről nem „sültek” a kezek, több elkerülhető hibát is vétettünk.

2. félidő

A második félidő 3. percében egál állásnál magunkhoz ragadtuk a vezetést, és onnantól kezdve azt nem engedtük ki a kezünkből.
Nem játszottunk jól, nem játszottunk szépen, de a szívünk nagyon a helyén volt, és végig küzdöttünk. Azt gondolom az áttörést a negyedik negyedben az egész pályás letámadás hozta meg, ahol fel tudtuk őrölni a BEAC csapatát, akik szintén végig nagyon szimpatikusan küzdöttek.

Összegzés

A csapat erejét megmutatja az, hogy ha nem is játszunk jól, de akkor is képesek vagyunk győzni. Remélem ez lendületet ad a csapatnak a következő nagyon fontos mérkőzésekhez, mert célunk, hogy ott legyünk a rájátszásban.

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00