Formán kívül játszottunk

Serdülő U14 (ffi)

Helyszín: Tóth Árpád Gimnázium Tornacsarnoka (4024 Debrecen,

Játékvezetők: Nemes Gábor, Fülöp Ádám László (Hegedűs Imre)

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2020-02-15 18:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pityke KSE 14 30 28 21 93
Serdülő U14 11 27 8 16 62

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Krajcsi Kornél, PATRIK-PIRK MARTIN 19, SZABÓ BALÁZS 10, Goór Dániel 2, Seres Milán 2, Balogh Mátyás 5, Pusztai Bence 3, Beke Botond 5/3, Herbák Endre 2, Kiss Koppány 5, Zádor Zalán 2, Kiss Csanád 7

1. félidő

A Serdülő Főtábla III. fordulóján az X csoport tornájának Debrecen adott otthont. Második mérkőzésünket a Pityke KSE ellen játszottuk. Velük sem találkoztunk még ebben a szezonban. Első negyedben mindkét csapat sok hibával játszott, ami a befejezéseket illeti. De mi így is többet hibáztunk bele. A helyzeteink megvoltak. Második negyedben, mintha All Star-gála lett volna. Főként a védekezés hiánya miatt mondom ezt.

2. félidő

Félidei pihenő után jött az igazi mélyrepülés. Az ellenfél folyamatos egészpályás nyomását rendre átjátszottuk, csak éppen gólra nem tudtuk váltani. Kondiban nem bírtuk az iramot. Záró negyedben abszolút erőtlen játékot mutattunk. Ezen a meccsen ma nem nyerhettünk. Szerettünk volna egy szoros ki-ki meccset játszani, de sajnos nem jött össze. Délelőtt a Békés SZSK ellen sem ment a játék, és most sem.

Összegzés

Összességen nagyon csalódottak voltunk. Nehezen érintett minket ez a játéknap. Benne volt az, hogy a csapat nagyobbik fele kisebb, nagyobb kihagyásra kényszerült az előző időszakban. Kondiban látszódott, hogy visszaestünk. Ehhez társult még pár dolog, ami idevezetett. Biztos vagyok benne, hogy a következő fordulón már visszatalálunk a helyes útra és jobb játékkal tudjuk kiszolgálni a kilátogató nézőközönséget.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00