Gödör

Helyszín: Körmend, Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Kovács Máté, Dr. Popgyákunik Balázs

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-02-06 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Körmend 26 12 18 19 75
Óbudai Kaszások U18 11 17 12 17 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dobossy 4, Varsányi 10/6, Chabot 6, Dócs 11, Csocsán
CS: ORBÁN 7/3, Kolozsvári, PATRIK-PIRK 12/6, Szabados 5/3, Balogh, Antal 7/3

1. félidő

A körmendi „Szentélybe” voltunk hivatalosak utolsó előtti alapszakasz mérkőzésünkön. Mindig jó érzés visszatérni ebbe az ikonikus csarnokba, de, természetesen, nem csak turistának érkeztünk a vasi városba. Noha különösebben nem volt rajtunk eredménykényszer, azért szerettünk volna jól teljesíteni és bizonyítani elsősorban magunknak, hogy nem felejtettünk el jó színvonalon kosárlabdázni.
Ennek ellenére a kezdésünket még megvádolni sem lehetett magas szintű kosárlabdával, a klasszikus „buszban maradtunk” esete forgott fent. A 7. percben, 0-13-as állásnál, Antal kosara fújt riadót, emlékeztetve a fiúkat, hogy most már ideje lenne kosárlabdázni vagy legalábbis ahhoz hasonló tevékenységet folytatni…!
Innentől partiban voltunk a körmendiekkel, de 5 pontnál közelebb nem tudtunk férkőzni.

2. félidő

Nem tűnt lehetetlennek a fordítás a félidei 10 pontos hátrányból, de a harmadik negyed elején kimaradtak a helyzeteink, míg a hazaiak remekül céloztak ekkor és ezzel a periódussal el is dőlt az, hogy nem tudunk szoros meccset sem játszani a Körmend otthonában. A mieink közül Patrik-Pirk nyújtotta a legjobb teljesítményt, bizonyítván azt, hogy a rájátszásban nagy erőssége lehet az U-18/A csapatunknak is! Rajta kívül Orbán egyre jobb formája és Csocsán jó mezőnymunkája jelentett örömöt az egyébként igencsak nagy ürömben!

Összegzés

Egyértelműen gödörben vagyunk és ennek sok oka van. De, nincs mese, ki kell rángatnunk magunkat ebből az állapotból, ami egy egységes, alázatos, jó csapatmunkával sikerülni is fog! Van most erre egy kis időnk, a rájátszásra kell jó formába lendülnünk!
A körmendieknek gratulálunk, jól játszottak, most is látszott, hogy jó csapatot alkotnak. Sok sikert nekik a rájátszásban!

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30