Gyenge játék

Helyszín: Gabányi Sportcsarnok

Játékvezetők: Jankovics Viktor, Makay Dániel

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-09 09:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MAFC 8 17 14 23 62
Óbudai Kaszások U16 12 7 9 11 39

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Balogh 5/3, Marossy 8/6, Márton 7, Dulic 2, Michel 3,
Cs: Zádor 3, Lontay 10, Kiss Kocsis , Lakatos 1,

1. félidő

A korai mérkőzés rányomta a bélyegét a mérkőzés első félidejére. Mindkét csapat álmoskásan kezdett, helyzeteket-sokaságát hagyta ki mindkét csapat. Védekezésben mindkét oldal inkább volt mozgó bolya mint tevékeny védő. Sajnos a második negyedre csak ellenfelünk tudott felébredni a csipke Rózsika álmából. Mi továbbra is sorra adtuk el a labdát, hagytuk ki az üres helyzeteket. Felállt védelem ellen rendre későn kezdtük el a játékainkat, túlságosan sokszor ragadt a labda bizonyos emberek kezébe a másik 4 pedig csak bámulta a társát hátha megoldja olykor 2-3 emberrel a nyakán is. Védekezésben hiába tudtunk labdákat szerezni háromból kétszer azzal a lendülettel elis adtuk azt, ellenfelünk meg köszönte szépen és rendre emberfölénybe hozta vissza ránk azt. Hogy mérkőzésben maradtunk a második negyed végén annak köszönhettük, hogy az ellenfelünk a helyzeteit továbbra is gyengén tudta kihasználni.

2. félidő

A harmadik negyedben továbbra is döcögött a támadásunk továbbra is sorra hagytuk ki az üres helyzeteket, támadó lepattanót pedig elvétve tudtunk szerezni. Védekezésváltásunknak köszönhetően kicsit megfogtuk ellenfelünk, de hiába a megszerzett labdák továbbra is gyatra volt a helyzetkihasználásunk. Ellenfelünk az egész mérkőzés folyamán, egész pályán letámadott ez folyamatosan emésztette az energiákat és ez meg is látszódott a negyedik negyedben. Néha már az is gondot okozott ekkor már, hogy átvigyük az ellenfél térfelére a labdát. A kezek egyre jobban megremegtek és nem volt olyan vezér ezen a mérkőzésen, (ebben az időszakban főleg), aki a hátára vette volna a csapatott. Erőlködés volt bőven mindenki részéről, de ezek csak hibákat szültek nem pozitív eredményt.

Összegzés

Álmoskásan és dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést és ebből az álomból nem sikerült egyáltalán felébredni az egész mérkőzés folyamán. Hiába beszéltük meg, hogy mikre figyeljünk oda ez szinte azonnal elszállt a fejekből, ahogy élesben kellett volna csinálni. Lepattanót elvétve tudtunk szerezni, a megszerzett labdákat vagy kidobtuk a pályáról vagy pedig sorra hagytuk ki az ajtó ablak helyzeteket belőlük. A játék minden elemében felült múlt minket ellenfelük, és ami a probléma, hogy ezekből a hibákból nem tanultunk már a mérkőzés folyamán. Újra és újra ugyan azokat a hibákat követtük el.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30