Gyenge védekezés, gyenge teljesítmény

Helyszín: Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok (Bp. Kada utca 27-

Játékvezetők: Magyar Zoltán, Káré Gergő

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-11-27 12:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/B 15 15 24 17 71
Serdülő U14 23 14 13 16 66

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

HALÁSZ 22, Tóth 2, DARÓCZI 19, Raj M., Raj Z. 2.
Mihályi 3, Demeter-Nyitrai 8, Ács 1, Grósz, Zádor 9

1. félidő

Duplázás és a kevés szünet ellenére jól kezdtük a mérkőzést. Szépen járattuk a labdát, megtaláltuk a magasságbeli fölényünkből szerezhető pontjainkat. Védekezésünk az első negyedben fegyelmezett volt, viszont az agresszivitás hiányzott. A 2. negyedben szerettük volna növelni előnyünket, ehelyett ellenfelünk 1 ponttal közelebb került hozzánk. Hiába szerettünk volna fokozatot kapcsolni védekezésben, inkább még nagyobb réseket hagytunk védekezésünkben ahova hatékonyan betörtek a kőbányaiak.

2. félidő

A 3. negyedben teljesen elfáradtunk, hiába követeltük az agresszív védekezést, nem sikerült megszorongatni a hazaiakat, emellett támadásban is üres ziccereink folyamatosan rövidre sikerültek. Ezzel szemben ellenfelünk sok nehéz dobást tudott pontokra váltani. Az utolsó negyed utolsó másfél percében még próbáltunk egy nagy hajrát végrehajtani, viszont ez kevésnek bizonyult, és nem tudtuk megfordítani az eredményt.

Összegzés

Sajnos lágy védekezésünk párosult a fáradtsággal ezen a mérkőzésen. Emellett az előző mérkőzésről egy érzelmi csalódást is magunkkal cipeltünk, amire nem volt a fiúknak sok idejük, hogy túllépjenek, így ez a mérkőzés nagyon gyengére sikerült. Csalódás, hogy nem sikerült nyernünk. A Kőbánya hajtott, küzdött, jól kihasználta, hogy fizikálisan és mentálisan összeestünk. Gratulálunk ellenfelünknek a győzelemhez.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00