Győzelem!!!

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Török Béla, Konta Csanád

Nézők száma: 4.

Mérkőzés időpontja: 2021-12-11 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC-Újbuda Kosárlabda 20 24 8 12 64
Óbudai Kaszások U14 Leány 10 17 23 22 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

: BABAY-BOGNÁR 42/9 , Réthy, Horváth H. 2, Horváth A.,. Csóli
Cs: KRAJCSOVICH 21/3, Horváth A.P. 5, Polik, Nádsdy 2, Ferenc-Kapuvári, Csősz

1. félidő

Az első negyed hetedik percében még egyenlő volt az állás, de aztán több figyelmetlenség és eladott labda miatt a BEAC-nak sikerült jobban az utolsó három perc, így 10 pontos előnyre tettek szert. Sokkal több agresszivitást kértem a lányoktól, de sajnos a második negyedben sem sikerült faragni a hátrányból, 1:1 védekezésben és a védő lepattanók megszerzésében sokszor elveszítettük a harcot.

2. félidő

A második félidőben már egy erősebb és összeszokott ötössel léptünk pályára. A feladat az volt, hogy szépen fokozatosan dolgozzuk le a hátrányunkat. A 3. negyed végére ugyan még a BEAC neve mellett állt több pont, de már csak kettővel vezettek. Hatékonynak bizonyult a védekezésünk és védőlepattanókat is már magasabb arányban tudtuk megszerezni, mint az első félidőben. Kinga és Jázmin megállíthatatlanoknak bizonyultak támadásban, sorra szerezték a kosarakat. A negyedik negyed második percében átvettük a vezetést és onnantól kezdve nem volt kérdés a győztes kiléte.

Összegzés

Úgy érzem, az alapszakaszban most tudtunk a legerősebb kerettel kiállni. A hét közben lejátszott edzőmeccsnek köszönhetően védekezésben és támadásban is helyre tudtunk tenni sok elemet. Mondtam a lányoknak, hogy ma győzni jöttünk és ők is megérezték ezt. Nagyon örülök, mert nagyon nagy szüksége volt már a csapatnak a sikerre. Nyilván Kinga és Jázmin extrája nélkül nem sikerülhetett volna, de a többiek is nagyon odatették magukat a mezőnymunkában. Gratulálok a csapatomnak, nagyon megérdemelték ezt a győzelmet!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00