Győzelem!

Békási Kaszások

Helyszín: Tüske csarnok – 3. terem

Játékvezetők: Szabó István, Török Béla

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2018-11-25 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
KLKS Benkő 8 1 2 11 0 22
Békási Kaszások 6 18 9 10 28 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Lukács: 4, Ács: 7, MITYÓK: 15, Farkas: 7, Dzsudzsák M: 2, BABAY: 23, Daróczi: 3, Dzsudzsák A: 1, Forgó: 0, Paár, 1 Páll: 5, Zádor: 3

1. félidő

Elérkezett az U11 es bajnokság 2. fordulója. Első ellenfelünk a KLKS Benkő csapata volt.
Sajnos ellenfelünk 8 játékossal érkezett a mérkőzésre így edzőmérkőzést játszottunk.

Nem úgy sikerült kezdeni a mérkőzést, ahogyan azt én elgondoltam. Olyan volt mintha először láttak volna a srácok kosárlabdát. Első kosarunkra 4 percet kellett várni, pedig megvoltak a helyzetek, csak kimaradtak. Második negyedben viszont elkezdtünk felébredni, és végre odafigyelni a dolgokra és könnyű ziccereket tudtunk dobni.

2. félidő

9 büntetőt sikerült értékesíteni, gratulálok a csapatnak!!! Akinek kimaradt most a dobása, ne szomorkodjon, következő mérkőzésen be fog menni!

Szinte ugyan úgy folytatódott a mérkőzés mint az első negyedben. Pontatlan bedobások, kihagyott üres ziccerek, lehajtott fejjel labdavezetés. De ennek ellenére megmaradt az előnyünk. Az utolsó játékrészben Kinga vezetésével szinte minden támadásunkból kosár született. Így a végeredmény 22-71.

Összegzés

Nehezen indult be a gépezet. Korán kelt mindenki, de ha pályára lépünk ott már csak a kosárlabdára kell figyelni, és összpontosítani. Ezen a mérkőzésen Kinga volt a vezére a csapatnak, ő szállította a pontokat, és szolgálta ki a csapattársait remek passzokkal.
Volt egy meccsnyi pihenőnk, így megtudtuk nézni a következő ellenfelünket.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00