Győzelem

Helyszín: Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok 1103 Budapest, Ka

Játékvezetők: Högerl Bence, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-22 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kőbányai Darazsak 8 21 21 10 60
Óbudai Kaszások U16 22 16 18 16 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Marossy 11/3,Patrik-Pirk 21/6, Márton 14, Kocsis 6, Michel 15
Cs: Pusztai 5, Köcse, Lakatos

1. félidő

A MAFC hetek után a soron következő ellenfelünk a Budapest Bajnokságban a Zsíros Akadémia u14-es csapata volt. Az első negyedet elég álmoskásan kezdtük, többször hagytunk ki üres ziccereket, illetve elszomoritóan sok volt a kinem kényszeritett hibánk( legalább 7 eladott labda 4 perc alatt). A negyed közepétől fogva egyre jobban belemelegedtünk a mérkőzésbe, szép opciókat választva sikerült sorra kosarakat szereznünk. A második negyed feléig biztatóan játszott a társaság ( 17-38), viszont innentől kezdve kaptunk egy 12-0 rohamot. Támadásban sorra adtuk el a labdákat, visszarendeződésünk nem volt, ellenfelünk pedig ezt kihasználva kosarat vagy gól jó plusz egyeket tudott kialakitani rendre.

2. félidő

Sajnos a harmadik negyedben se sikerült nagyobb nyomás alá helyezni a hazai csapatot. Gyenge oldali befutásokból és leinditásokból nagyon sok kosarat kaptunk. Szerencsénkre a hosszú kihagyás után visszatérő Patrik-Pirk elől és hátúl tudott annyi egyéni pluszt beletenni a közösbe a második félidőben, ami elegendő volt ahhoz,hogy mikor ellenfelünk felzárkozótt 3 pontra egymaga rántotta ki a csapatot a gödörből. Többen is csatlakoztak jobb egyéni teljesítménnyel ( Márton kiharcolt faultjai, Michel fontos pattanói és Marossy stabilabb irányító játéka) aminek köszönhetően ha nehezen is ,de megtudtuk nyerni a mérkőzést.

Összegzés

A zsinórban elszenvedett 4 vereség után fontos volt ez a mai siker. Sok munka vár még ránk mind védekezésben és támadásban, de a hibák ellenére voltak szép időszakaink a meccsen amikből lehet építkezni. A maradék 2 mérkőzésen remélem maradunk a győzelem ösvényén és a mutatott játék terén tudunk előrelépni.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00