Győzelem a Csata ellen

Helyszín: 1104 Budapest, Harmat u. 88.(Kada köz)

Játékvezetők: Hegedűs Attila, Hőgerl Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2022-02-06 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Garfield 8 6 3 18 9 44
Római Kaszások U11 11 27 4 10 25 77

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

KONECSNYI B. 19, Dalloul M 2. 6, Berlinger M. 4, PATAKI B 14, 1, Ollai P. 4, Csizmazia K. 2, Baranyai K. BALPATAKI B. 16, Fekete N 4, DÉVAI M 7, Zöllner K

1. félidő

Hatalmas izgalmakkal vártuk a B csoport összecsapásait, ahol két erős leány csapat várt ránk vasárnap kora reggel a Darázsfészekben. A Csata az A csoportból jött le, míg a Törekvés csapata a B csoportból érkezett. A Csatás lányok ellen év elején edzőmérkőzésen játszottunk egy egál meccset, a Törekvés pedig szoros mérkőzésen tudott nyerni ellenünk 3 fordulóval korábban.
Sikerült harcosan kezdenünk a mérkőzést, hamar 9 pontig jutottak Bubuék, azonban a negyed utolsó perceiben a Csata is megrázta magát. A második 6-os ugyan olyan lendülettel tudott pályára állni és hamar kétszámjegyű különbségre sikerült szert tenni Bence, Bertin, Máté és Berlinger Márk kosaraival.
A félidei büntetők ebben az évben nagyon jól mentek nekünk, azonban most nem sikerült úgy koncentrálnunk ahogy korábban és így csupán 4 eredményes dobásunk volt ( Bertin, Bence, Máté, Bubu)

2. félidő

Tudtuk, hogy csalóka lehet a félidei nagy különbség, a Csatás csajok nem fogják hagyni ennyiben a mérkőzést. Sikerült is a harmadik negyed végére állva hagyniuk minket. Ekkor picit tanácstalanok voltunk támadásban, erőlködtünk, sokszor kapkodtuk el a helyzeteinek, így közelebb tudott ellenfelünk jönni a záró játékrész elött. Az utolsó 10 percben Noel is feliratkozott a pontszerzők közé, összesen 25-öt sikerült összehozni, így a végére magabiztos római siker alakult ki. Végeredmény 44 – 77!

Összegzés

Gratulálok mind két csapatnak a hajtós játékhoz kora reggel. Örülök hogy az első perctől kezdve koncentráltak tudtunk lennei és viszonylag kiegyensúlyozott volt a játékunk. A védekezésünk továbbra is nagyon szépen működik, ez nagy fegyver. Folytatás a Törekvés ellen!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00