Győzelem a főtábla nyitányon!

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Constantinum Sportcentrum (Kiskunfélegyháza, 6,, J

Játékvezetők: Hegedűs Csaba, Pálkerti Tamás, MKOSZ ellenőr: Buda

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-01-12 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kecskeméti KA/B 20 12 15 9 56
Serdülő I. (ffi) 18 17 20 15 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány 5/3, Balogh Mátyás 3/3, Kocsis Marcell 6/3, Marossy Barnabás 8, Márkus Tamás, Zádor Zalán, Szabados Benjámin 5, KOROMPAY DÉNES 10, PINTYE ÁKOS 14, Vermes Örs 7, Patrik-Pirk Martin 4, DULIC DAMJAN 8

1. félidő

Csapatunk az Országos Serdülő Főtáblára I. tornán az első mérkőzését a Kecskeméti KA/B csapatával játszotta az „E” csoportban Kiskunfélegyházán. Egy igazán jóra sikerült bemelegítés után, sikerült úgy megkezdeni a szereplést, ahogyan azt illik. Motiváltan, okosan játszottunk. Oda vissza estek pontok, a vezető csapat kiléte többször is változott. Második negyedben ott folytattuk, ahol az elsőben abba hagytuk. Sőt sikerült rápakolni egy kis előnyt a negyed végére. Félidőre 3 pontos vezetéssel mehettünk.

2. félidő

Félidőben átbeszéltük a hiányosságainkat. Kérdés volt, hogy tudunk –e stabilitást adni a játékunknak. Negyed végére kiderült, hogy igen. Védekezésben tudtuk hibára kényszeríteni az ellenfelet. Támadásban mindig volt valaki aki előlépett. Tovább tudtuk növelni a különbséget.
Záró részben kitartott a lendületünk. Utolsó 5 percben szinte eldőlt a meccs. A mérkőzést magabiztosan 56 – 70-re megnyertük.

Összegzés

Kiváló Serdülő Főtábla kezdés volt ez részünkről. Motiváltan, harcosan kezdtük meg a szereplésünket. Jó volt látni, hogy volt csapategység. Védekezésben harcosak voltunk, támadásban sokrétű befejezéseket láthattunk. Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…