Győzelem a főtábla nyitányon!

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Constantinum Sportcentrum (Kiskunfélegyháza, 6,, J

Játékvezetők: Hegedűs Csaba, Pálkerti Tamás, MKOSZ ellenőr: Buda

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-01-12 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kecskeméti KA/B 20 12 15 9 56
Serdülő I. (ffi) 18 17 20 15 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány 5/3, Balogh Mátyás 3/3, Kocsis Marcell 6/3, Marossy Barnabás 8, Márkus Tamás, Zádor Zalán, Szabados Benjámin 5, KOROMPAY DÉNES 10, PINTYE ÁKOS 14, Vermes Örs 7, Patrik-Pirk Martin 4, DULIC DAMJAN 8

1. félidő

Csapatunk az Országos Serdülő Főtáblára I. tornán az első mérkőzését a Kecskeméti KA/B csapatával játszotta az „E” csoportban Kiskunfélegyházán. Egy igazán jóra sikerült bemelegítés után, sikerült úgy megkezdeni a szereplést, ahogyan azt illik. Motiváltan, okosan játszottunk. Oda vissza estek pontok, a vezető csapat kiléte többször is változott. Második negyedben ott folytattuk, ahol az elsőben abba hagytuk. Sőt sikerült rápakolni egy kis előnyt a negyed végére. Félidőre 3 pontos vezetéssel mehettünk.

2. félidő

Félidőben átbeszéltük a hiányosságainkat. Kérdés volt, hogy tudunk –e stabilitást adni a játékunknak. Negyed végére kiderült, hogy igen. Védekezésben tudtuk hibára kényszeríteni az ellenfelet. Támadásban mindig volt valaki aki előlépett. Tovább tudtuk növelni a különbséget.
Záró részben kitartott a lendületünk. Utolsó 5 percben szinte eldőlt a meccs. A mérkőzést magabiztosan 56 – 70-re megnyertük.

Összegzés

Kiváló Serdülő Főtábla kezdés volt ez részünkről. Motiváltan, harcosan kezdtük meg a szereplésünket. Jó volt látni, hogy volt csapategység. Védekezésben harcosak voltunk, támadásban sokrétű befejezéseket láthattunk. Hajrá Kaszások! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00