Győzelem a JKC ellen.

Helyszín:

Játékvezetők: Bátovszky Zsolt, Győri Ferenc

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-03 18:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
JKC 16 4 13 6 39
Óbudai Kaszások U16 16 23 22 22 83

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Balogh 9, Karai 11, Márton 19/3, Michel 4,Lontay 13
CS: Zádor 9, Kiss 5, Köcse 8, Lakatos 5

1. félidő

A JKC csapata ellen egy rajt cél győzelemre készülhettünk, ahol az volt a fő célunk, hogy megadva mindenkinek a sok játéklehetőséget egy szórakoztató eredményes játékot produkáljunk. Sajnos az első negyed minden volt csak nem szórakoztató. Az tény, hogy a pálya inkább hasonlított egy korcsolya pályára, mint kosárlabda mérkőzésre alkalmas pályának, de ez akkor se lehet teljesen mentség arra, hogy a védekezésünk olyan volt mintha életünkben először játszanánk együtt, támadásban annyi kihagyott ziccerünk volt mintha életünkben először fognánk labdát a kezünkbe. Szerencsére a második negyedtől kezdve egy teljesen más hozzáállású játék következett mind támadó mind védekező oldalon. Bár még mindig bántóan sok kihagyott helyzetünk volt, de szerencsére több jobb megoldás volt, mint hiba így az összképet nézve pozitív száj ízzel vonulhattunk szünetre. Pozitívum, hogy majd másfél év után végre KISS KOPPÁNY visszatért és szebbnél szebb passzokkal hozta helyzetbe társait!

2. félidő

A második félidőben már csak a különbség kérdése volt a kérdéses. Továbbra is csúszkáltunk és pontatlanok voltunk támadásban, üresebbnél üresebb helyzeteket hagytunk ki. Védekezésben kaptunk pár levente kosarat, ami egy kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna. Sajnos a 100 pontot nem sikerült megdobni, de nem lehetünk elégedetlenek, mert mindenki, aki pályára került kosarat szerzett.

Összegzés

Nehéz egy olyan mérkőzésre felpörögni, ami már az elején egyértelmű, hogy osztálykülönbség van a két csapat között. Viszont egy profi sportolónak ugyan olyan alázatosnak kell lennie egy ilyen mérkőzésen is mintha egy fontos országos mérkőzésre készülne! A győzelmet behúztuk , vélhetően lesznek még kiélezettebb mérkőzéseink is a szezon hátralévő részében.

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…