Győzelem a JKC ellen.

Helyszín:

Játékvezetők: Bátovszky Zsolt, Győri Ferenc

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-03 18:20:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
JKC 16 4 13 6 39
Óbudai Kaszások U16 16 23 22 22 83

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Balogh 9, Karai 11, Márton 19/3, Michel 4,Lontay 13
CS: Zádor 9, Kiss 5, Köcse 8, Lakatos 5

1. félidő

A JKC csapata ellen egy rajt cél győzelemre készülhettünk, ahol az volt a fő célunk, hogy megadva mindenkinek a sok játéklehetőséget egy szórakoztató eredményes játékot produkáljunk. Sajnos az első negyed minden volt csak nem szórakoztató. Az tény, hogy a pálya inkább hasonlított egy korcsolya pályára, mint kosárlabda mérkőzésre alkalmas pályának, de ez akkor se lehet teljesen mentség arra, hogy a védekezésünk olyan volt mintha életünkben először játszanánk együtt, támadásban annyi kihagyott ziccerünk volt mintha életünkben először fognánk labdát a kezünkbe. Szerencsére a második negyedtől kezdve egy teljesen más hozzáállású játék következett mind támadó mind védekező oldalon. Bár még mindig bántóan sok kihagyott helyzetünk volt, de szerencsére több jobb megoldás volt, mint hiba így az összképet nézve pozitív száj ízzel vonulhattunk szünetre. Pozitívum, hogy majd másfél év után végre KISS KOPPÁNY visszatért és szebbnél szebb passzokkal hozta helyzetbe társait!

2. félidő

A második félidőben már csak a különbség kérdése volt a kérdéses. Továbbra is csúszkáltunk és pontatlanok voltunk támadásban, üresebbnél üresebb helyzeteket hagytunk ki. Védekezésben kaptunk pár levente kosarat, ami egy kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna. Sajnos a 100 pontot nem sikerült megdobni, de nem lehetünk elégedetlenek, mert mindenki, aki pályára került kosarat szerzett.

Összegzés

Nehéz egy olyan mérkőzésre felpörögni, ami már az elején egyértelmű, hogy osztálykülönbség van a két csapat között. Viszont egy profi sportolónak ugyan olyan alázatosnak kell lennie egy ilyen mérkőzésen is mintha egy fontos országos mérkőzésre készülne! A győzelmet behúztuk , vélhetően lesznek még kiélezettebb mérkőzéseink is a szezon hátralévő részében.

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…