Győzelem a másodikon is

Helyszín: 1103 Budapest, Kada u. 27-29. Zsíros Tibor Kosárla

Játékvezetők: Szőke Gábor, Hőgerl Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-21 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Zsiráfok 4 0 2 2 0 8
Dűlői Kaszások U11 16 13 2 18 18 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: KRONAVETTER DÁNIEL 16, CZIRKOS ÁKOS 11, SZABADOS MÁTYÁS 8, PAÁR ÁKOS 8, Dósa Zsombor 6, Konecsnyik Bertin 4, Osztovits Imre 4, Sussmann Bulcsú 4, Sándor Fülöp 3, Fischer Dániel 3, Maurer Domonkos, Jánosi Gergő

1. félidő

A vírushelyzet miatt az ellenfél nem tudott kiállni a minimum létszámra a mérkőzésre, így automatikus volt győzelmünk. Ettől függetlenül lejátszottuk a mérkőzést, edzőmérkőzésként. Azt kértem a fiúktól hogy bár kevesen vannak, tiszteljük meg ellenfelünket azzal hogy a maximálisat nyújtjuk a pályán. Az első félidőben ezt sikerült megcsinálni. Kemény védekezésünknek köszönhetően mindösszesen 4 pontot engedtünk ellenfelünknek és a 13, illetve 16 dobott ponttal is elégedettek lehetünk. Gyors támadásokat vezettünk, sok passzal és sikerült megspékelni pár bravúros kosárral is. A félidei büntetőkkel ismét nem voltam megelégedve mindösszesen kettőt tudtunk értékesíteni, erre jobban oda kell figyelni a folytatásban.

2. félidő

A második félidőben is sikerült fegyelmezett játékot pályára vinni. Nagyon sok labdát szereztünk a kemény védekezéssel és általában ebből gyors kosarakat is tudtunk szerezni. Ellenfelünk el is fáradt és mindössze csak 2 pontot tudtak dobni ebben a félidőben. Sok passzal sikerült itt is játszanunk, nem féltünk tovább adni a labdát. Volt pár nagyszerű támadásunk, ami példaként szolgálhat a jövőben.

Összegzés

Összességében két nagyon jó mérkőzést játszottunk. Gratulálok a fiúknak, jó teljesítményt nyújtottak mind a két mérkőzésen. Jó volt látni hogy a régóta gyakorolt dolgokat meg tudták valósítani mind a két mérkőzésen.

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…