Győzelem a másodikon is

Helyszín: 1103 Budapest, Kada u. 27-29. Zsíros Tibor Kosárla

Játékvezetők: Szőke Gábor, Hőgerl Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-21 10:20:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kéksárga Zsiráfok 4 0 2 2 0 8
Dűlői Kaszások U11 16 13 2 18 18 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: KRONAVETTER DÁNIEL 16, CZIRKOS ÁKOS 11, SZABADOS MÁTYÁS 8, PAÁR ÁKOS 8, Dósa Zsombor 6, Konecsnyik Bertin 4, Osztovits Imre 4, Sussmann Bulcsú 4, Sándor Fülöp 3, Fischer Dániel 3, Maurer Domonkos, Jánosi Gergő

1. félidő

A vírushelyzet miatt az ellenfél nem tudott kiállni a minimum létszámra a mérkőzésre, így automatikus volt győzelmünk. Ettől függetlenül lejátszottuk a mérkőzést, edzőmérkőzésként. Azt kértem a fiúktól hogy bár kevesen vannak, tiszteljük meg ellenfelünket azzal hogy a maximálisat nyújtjuk a pályán. Az első félidőben ezt sikerült megcsinálni. Kemény védekezésünknek köszönhetően mindösszesen 4 pontot engedtünk ellenfelünknek és a 13, illetve 16 dobott ponttal is elégedettek lehetünk. Gyors támadásokat vezettünk, sok passzal és sikerült megspékelni pár bravúros kosárral is. A félidei büntetőkkel ismét nem voltam megelégedve mindösszesen kettőt tudtunk értékesíteni, erre jobban oda kell figyelni a folytatásban.

2. félidő

A második félidőben is sikerült fegyelmezett játékot pályára vinni. Nagyon sok labdát szereztünk a kemény védekezéssel és általában ebből gyors kosarakat is tudtunk szerezni. Ellenfelünk el is fáradt és mindössze csak 2 pontot tudtak dobni ebben a félidőben. Sok passzal sikerült itt is játszanunk, nem féltünk tovább adni a labdát. Volt pár nagyszerű támadásunk, ami példaként szolgálhat a jövőben.

Összegzés

Összességében két nagyon jó mérkőzést játszottunk. Gratulálok a fiúknak, jó teljesítményt nyújtottak mind a két mérkőzésen. Jó volt látni hogy a régóta gyakorolt dolgokat meg tudták valósítani mind a két mérkőzésen.

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30