Győzelem a Rátgéber ellen

Helyszín: CAMUGO SportLab Kosárlabda Csarnok (1117. Bp. Huny

Játékvezetők: Koncsag Csaba, Borsos Balázs

Nézők száma: 26

Mérkőzés időpontja: 2021-09-12 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Rátgéber Akadémia 1 2 7 4 10 24
Óbudai Kaszások U11 8 12 7 10 18 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Zentai P. 1, JÁNOSI G. 11, DÉVAI M 14, Pataki B 3, Daróczi G 4, Dalloul M 1, Csizmazia K, Krémer D 1, SÁNDOR F. 2, BALPATAKI B. 11, KONECSNYI B. 4.

1. félidő

A BasketBoyz Superchallenge második mérkőzésén a pécsi Rátgéberes srácok ellen léptünk pályára egy mérkőzésnyi pihenő után. Ellenfelünk kevesebb rutinos játékossal rendelkezett, ennek ellenére fontos volt, hogy az első mérkőzéshez hasonló mentalitásban tudjunk játszani. Jól sikerült kezdenünk a mérkőzést, ahol az első negyedben Jánosi Geri és Daróczi Geri vezetésével 8 pontig, majd a második negyedben plusz 12 pontig sikerült jutnunk. Zentai Peti sajnos sérülést szenvedett az első negyedbe, de a félidei büntetőkhöz azért ő is oda állt és értékesítette saját kísérletét. Mellette Donát, Márk, Bence, Máté, Geri és Bubu tudott eredményes lenni!

2. félidő

A második félidőben szerettük volna, ha minél többen megpróbálnak nagyobb szerepet vállalni és bátran, vagányan próbálkozni támadásban. A harmadik negyedben Fülöp tudott többet vállalni, illetve mellette Daróczi Gergő igyekezett aktív lenni elől. Az utolsó negyedben sem ültek le szerencsére a srácok, ebben a tíz perc 18 pontot hozott össze a Máté, Bence, Bertin trió, sokszor meglehetősen szép támadások végén. A végeredmény 24- 55 ide, amely győzelemmel a csoport második helyét sikerült megszerezni.

Összegzés

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, megérdemelték az egész napos küzdésük alapján  Nagyon hasznos volt számunkra ez a torna, rengeteg olyan helyzettel találkozhattak a fiúk, amellyel korábban sosem. Örülök, hogy szeptemberre már így össze tudtunk állni és megmérettetni magunkat, rémelem, hogy egész szezonra kitart ez a lendület.
Köszönjük a szülőknek a támogatást és a szurkolást!

Képgaléria
Hasonló tartalmak

 • Nagyon vegyesek az érzések ezután a győzelem után. Az eredmény nem mutatja, de nagyon megszenvedtünk ezért a győzelemért. Nagyon amatőr hibákkal tartottunk partiba ellenfelünket, akik köszönték is a…

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2021-10-17 Kezdés: 16:00

 • Csak ismételni tudom önmagam. A csapat nagy részének technikailag rengeteget kell fejlődnie védekezésben és támadásban is. Az alapokhoz vissza kell nyúlni és újra lefektetni azokat.

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2021-10-16 Kezdés: 17:00

 • Két-három játékos jó játéka kevés egy serdülő alapszakasz mérkőzés megnyeréséhez. Az alapoktól kell elkezdeni az építkezést. A játék minden szegmensében fejlődnünk kell.

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2021-10-16 Kezdés: 12:30