Győzelem nélkül zártuk a hétvégét.

Helyszín: Dr. Pósta Sándor Sportcsarnok (6500 Baja Szegedi u

Játékvezetők: Fodor Sándor Balázs

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-14 09:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Bajai NKK 10 12 13 13 48
Óbudai Kaszások U14 Leány 14 7 5 9 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BABAY-B.12/3, Horváth A., Mahmoud 4, CSICSVÁRI 7/3, Csocsán 2, Horváth H., Rompos 5, Bene 2, Sterbenz 2, KERÉKGYÁRTÓ, Czirkos 1

1. félidő

Utolsó meccsünket a hazai csapat ellen vívtuk meg, akikkel idén már negyedszer találkoztunk. Lili mellett erre a meccsre Mandus sérülés miatt dőlt ki, így tovább fogytunk.

Az első negyedünk kifejezetten jó és tetszetős volt, és habár a kék mezesek vezettek egy darabig, utána át tudtuk venni a stafétát, Kinga és Zelma jó játékára alapozva.

Második ötösünk enerváltan és lassan játszott, és amilyen jól működött a lepattanószerzés az első etapban olyan pocsékul sikerült ez a másodikban. 13 támadópattanót szerzett az ellenfél és pontjaik nagy részét ebből szerezték.

2. félidő

Közel egállal fordultunka második félidőre, az első percekben azonban nagyon kevés lepattanónk volt, ennek javítására jött Luca a padról, akivel stabilizálódni tudott ez a helyzet. Sajnos 4-5 perc után az egyik lepattanócsatába kiment a bokája, és innentől megint, szenvedtünk a lecsorgók megszerzésével.

A sorozatterhelés következtében nagyon fáradtan mozogtunk már, támadásban nem tudtunk megújulni, szenvedtünk csak, hiába a kevés kapott pont, előre játék nélkül nehéz nyerni

Összegzés

Nem volt sikeres az első fordulónk, nem tudtunk egy meccset se behúzni. Lili hiányát egész hétvégén éreztük, vasárnapra pedig Mandus is kidőlt, két meghatározó játékos hiányát pedig nehezen visel el bármilyen csapat. Negyedik helyen végeztünk a csoportban, így a Törekvés, MVSI, BEAC B csapat ellen fogunk megmérkőzni a következő körben. Ez egy olyan kör lesz, ahol akár nyerhetünk hármat, de akár veszíthetünk is ugyanennyit. Ha viszont az A döntős álmunkat meg akarjuk valósítani akkor mindenféleképpen húzni kell a meccseket. Én úgy gondolom, hogy egy ilyen kiegyenlített bajnokságban ez össze is jöhet, képesek vagyunk rá, viszont ehhez mindenkinek előre kell lépnie egyet, és a rá szabott szerepet betöltenie. Együtt meg tudjuk csinálni, addig is kő keményen kell dolgozni, hogy minden építőelem a helyére kerüljön áprilisig. Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00