Győzelem, némi hiányérzettel

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szabó István, Hőgerl Bence

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-02-17 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA 9 15 16 16 56
Női Serdülő 16 21 17 27 81

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ulicsnik 5, Tordai 2, Takács 3, SÁGI 36, Nagy, Kocsis 2, SZÁNTÓ 13, Hock, EGYÜD 6, KONTA 12, Polgári 2

1. félidő

Első regionális fordulón mi voltunk a házigazdák, és a Kiss Lenke csapatával kezdtünk. Ellenfelünkből hiányzott legjobb játékosuk, így egyértelműen mi voltunk a meccs esélyesei.
Támadó térfelünkön, jól működött a védekezésünk, sok labdát szereztünk, de egyszerűen nem tudtuk kosárra váltani, megszereztük és csak néztünk.
A 8-ig percig 3 pontot kaptunk, az utolsó két percben 6-ot.
Második ötösünk inkább a támadásra fektette a hangsúlyt, mintsem a védekezésre, sok könnyű kosarat engedélyeztünk, gyenge 1-1 védekezésünkből.

2. félidő

Támadásban a harmadik negyedben nem találtunk magunk, lassúak körülményesek voltunk. Védekezésben ellenfelünk a hibáinkból tudott kosarat szerezni.
A záró játékrészre csavartunk a sebességen, lendületesen rohamoztunk, és sorra gyorsindítás kosarakat szereztünk.

Összegzés

Összeségében magabiztosan tudtunk nyerni, mindenki tudott játszani. Messze nem úgy játszottunk, ahogy tudunk, ennél szerintem sokkal több van bennünk, amit nem tettünk oda a pályára. Kicsit sajnálom, hogy ellenfelünk legjobb játékosa hiányzott, úgy szerettünk volna nyerni, hogy ő is a parketten van. Mielőbbi gyógyulást neki! Ezzel a győzelemmel délután a forduló győzelemért játszhattunk! Hajrá Kaszások! Hajrá Lányok!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00