Győzelem, némi hiányérzettel

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szabó István, Hőgerl Bence

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-02-17 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Kiss Lenke KA 9 15 16 16 56
Női Serdülő 16 21 17 27 81

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Ulicsnik 5, Tordai 2, Takács 3, SÁGI 36, Nagy, Kocsis 2, SZÁNTÓ 13, Hock, EGYÜD 6, KONTA 12, Polgári 2

1. félidő

Első regionális fordulón mi voltunk a házigazdák, és a Kiss Lenke csapatával kezdtünk. Ellenfelünkből hiányzott legjobb játékosuk, így egyértelműen mi voltunk a meccs esélyesei.
Támadó térfelünkön, jól működött a védekezésünk, sok labdát szereztünk, de egyszerűen nem tudtuk kosárra váltani, megszereztük és csak néztünk.
A 8-ig percig 3 pontot kaptunk, az utolsó két percben 6-ot.
Második ötösünk inkább a támadásra fektette a hangsúlyt, mintsem a védekezésre, sok könnyű kosarat engedélyeztünk, gyenge 1-1 védekezésünkből.

2. félidő

Támadásban a harmadik negyedben nem találtunk magunk, lassúak körülményesek voltunk. Védekezésben ellenfelünk a hibáinkból tudott kosarat szerezni.
A záró játékrészre csavartunk a sebességen, lendületesen rohamoztunk, és sorra gyorsindítás kosarakat szereztünk.

Összegzés

Összeségében magabiztosan tudtunk nyerni, mindenki tudott játszani. Messze nem úgy játszottunk, ahogy tudunk, ennél szerintem sokkal több van bennünk, amit nem tettünk oda a pályára. Kicsit sajnálom, hogy ellenfelünk legjobb játékosa hiányzott, úgy szerettünk volna nyerni, hogy ő is a parketten van. Mielőbbi gyógyulást neki! Ezzel a győzelemmel délután a forduló győzelemért játszhattunk! Hajrá Kaszások! Hajrá Lányok!

Hasonló tartalmak

  • Egy 4 csapatos Basket Girls tornára kaptunk meghívást, ami nagyon jó gyakorlási és tapasztalat szerzési lehetőségnek bizonyult a következő kenguru fordulóig.

    Pár nappal a torna előtt lemondta a programot a pécsi csapat, majd alap embereink közül hárman betegek lettek. Fiatalokkal egészítettük ki a csapatot, mert lemondani nem…

  • Előzetesen számítani lehetett arra, hogy a DEAC ellen egy újabb izgalmas – megjósolhatatlan végkimenetelű mérkőzés vár ránk, de a hazai pálya inkább a debreceniek esélyét növelte. Ennek megfelelően kezdődött az összecsapás és a hazai csapat magabiztosan, lendületesen és agresszívan kezdett. Eltelt egy kis idő, mire felvettük a…

  • U12 Fiú
  • Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, igaz versenysport szempontból sok értelme nem volt az összecsapásnak, de gyakorlásnak és önbizalomszerzésnek hasznos volt, illetve örültem, hogy a srácok végig komolyan vették…

    Bajnokság: U12 Budapesti Régió

    Időpont: 2024-03-24 Kezdés: 16:00