Győzelemmel felérő vereség!

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Zöld Ház, 5000 Szolnok, Karczag L út 2.

Játékvezetők: Prenyovszki Dániel, Rideg László, VB elnök: Balogh

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2019-02-24 12:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
SZEDEÁK/A 21 28 15 31 95
Serdülő I. (ffi) 16 28 17 12 73

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Korompay Dénes 15, Szabados Benjámin 12, Kocsis Marcell 4, Dulic Damjan, Balogh Mátyás 2, Pintye Ákos 4, Vermes Örs 17/3, Marossy Barnabás 15/6, Márkus Tamás, Kiss Koppány 4, Beke Botond

1. félidő

Az Országos Serdülő Főtábla III. – W csoport tornájának Szolnok adott otthont. Harmadik mérkőzésünket a SZEDEÁK/A ellen játszottuk. Előző nap megverték a Budapesti Honvéd/A csapatát, akitől mi kikaptunk 36 ponttal.
Első negyedben nagy volt az adok-kapok. Védekezésben nehezen tudtuk megvalósítani, amit előzetesen elterveztünk. Negyed végére lassan összeállt és felvettük az ellenféllel a ritmust.
Második negyedben az elején úgy látszódott, hogy megint itt mehetek el a mérkőzés. Főként a védekezésünk nem akart összeállni. De most mégis más történt. Szívünket, lelkünket belerakva a játékba tudtunk egy egál negyedet összehozni. Bár a 28-28 nem sok védekezést sejtet. De támadásban többen az előző kettő mérkőzésekhez képest extra teljesítményt hoztak, és megtudtak újulni. Félidő 49-44 oda.

2. félidő

Harmadik negyed 5. percéig egy bődületes nagy rohammal eljutottunk 6 pontos vezetésig! Olyan sebességgel, akarattal, szívvel játszott az egész csapat, hogy az hihetetlen volt. A nézők egyszerűen tomboltak. Köszönjük a biztatást a Budapest Honvéd/A játékosainak! Következő mérkőzést ők játszották utánunk. Most beállva a szurkolótáborunkhoz egyként biztatták a csapatunkat! Hihetetlen érzés volt! Meg is lett az eredménye, extázisban játszottunk! … és hát minden autóból előbb utóbb kifogy a benzin. Nálunk is eljött a leszálló ág. Egyszerűen egy idősebb, fizikálisan előre tartó társaság ellen nehéz 40 percet játszani. Fault arány 13-28 nekünk. Ezt mi nyertük… De a mérkőzést a végén kiengedve az ellenfél nyerte meg 95-73-ra.

Összegzés

Hihetetlenül büszke vagyok a játékosaimra, hogy ilyen kemény meccsen, megújulva rengeteg rejtett energiát felszínre hozva játszottak egészen a lefújásig. Mindenki kitette a szívét a parkettre, le a kalappal a Csapatom előtt. Győzelemmel felérő vereség volt. Köszönöm a Szülőknek a nagyszámú megjelenést és biztatást! Hajrá Kaszások! HAJRÁ ÓBUDA!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00