Győzelemmel kezdtük a tornát

Helyszín: Camugo Sportlab, 1117 Bp, Hunyadi János út 16.

Játékvezetők: Zakár Adrien, Tőzsér Dániel

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2021-10-03 10:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Szolnok 2 1 5 8 2 18
Kaszás Minik 14 17 4 16 21 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Zentai P. 6, Jánosi G 3. Dévai M 3, PATAKI B 8, DARÓCZI G 8, Dalloul M 2, CSIZMAZIA K 11, Győr 2, Sándor 4, Balpataki B. 8 Konecsnyi B. 7,Zölner 1

1. félidő

A BasketBoyz Superchallenge második fordulóján ismét pályára lépett az U11-es csapatunk, ezúttal a Szolnok és a Komárno ellenfeleként. A Szolnok ellen hamar sikerült felvennünk egy jó játéktempót, sokkal jobban pörögtünk a legutóbbi fordulóhoz képest. Első negyedben főleg Csizi tudott eredményes lenni, de mellette Márk és Bubu is pontot tudott szerezni. A második hetes ugyan csak pörgősen folytatta a mérkőzést, amelynek eredménye 17 dobott pont lett. A félidei játékunkat némileg beárnyékolja a gyenge büntetődobó teljesítményünk nem csak a szünetben, de játék alatt is.

2. félidő

A második félidőben fontos volt, hogy mindenki ügyeljen az előzetesen megbeszéltekhez, és próbáljuk tartani az addigi iramot. Szerencsére mindenki nagyon elszánt volt ezen a mérkőzésen és nagy önbizalommal játszottunk. A harmadik negyedben 16, majd az utolsó 10 percben 21 pontot sikerült szereznünk, ráadásul minden pályára lépő játékos eredményes tudott lenni ami külön öröm. Kevének és Balunak külön gratulálunk az első mérkőzésükhöz!  A végeredmény 72-18 ide.

Összegzés

Gratulálunk a Szolnoknak csapatának, akik végig nagyon harcosan játszottak és egy perce sem adták fel! Egy nálunk még kevésbé rutinos csapat ellen játszottunk, amely mérkőzés többek önbizalmának jó lehetett. Sokaknak sikerült támadásban többet vállalni az eddigieknél, illetve örülök, hogy nem vettek vissza a srácok félidőben. A meccset követően igyekeztünk ráhangolódni a következő mérkőzésre, hiszen mindenki nagyon várta a Komáron elleni visszavágót.

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00