Győzelemmel kezdtük a tornát

Helyszín: Camugo Sportlab, 1117 Bp, Hunyadi János út 16.

Játékvezetők: Zakár Adrien, Tőzsér Dániel

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2021-10-03 10:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Szolnok 2 1 5 8 2 18
Kaszás Minik 14 17 4 16 21 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Zentai P. 6, Jánosi G 3. Dévai M 3, PATAKI B 8, DARÓCZI G 8, Dalloul M 2, CSIZMAZIA K 11, Győr 2, Sándor 4, Balpataki B. 8 Konecsnyi B. 7,Zölner 1

1. félidő

A BasketBoyz Superchallenge második fordulóján ismét pályára lépett az U11-es csapatunk, ezúttal a Szolnok és a Komárno ellenfeleként. A Szolnok ellen hamar sikerült felvennünk egy jó játéktempót, sokkal jobban pörögtünk a legutóbbi fordulóhoz képest. Első negyedben főleg Csizi tudott eredményes lenni, de mellette Márk és Bubu is pontot tudott szerezni. A második hetes ugyan csak pörgősen folytatta a mérkőzést, amelynek eredménye 17 dobott pont lett. A félidei játékunkat némileg beárnyékolja a gyenge büntetődobó teljesítményünk nem csak a szünetben, de játék alatt is.

2. félidő

A második félidőben fontos volt, hogy mindenki ügyeljen az előzetesen megbeszéltekhez, és próbáljuk tartani az addigi iramot. Szerencsére mindenki nagyon elszánt volt ezen a mérkőzésen és nagy önbizalommal játszottunk. A harmadik negyedben 16, majd az utolsó 10 percben 21 pontot sikerült szereznünk, ráadásul minden pályára lépő játékos eredményes tudott lenni ami külön öröm. Kevének és Balunak külön gratulálunk az első mérkőzésükhöz!  A végeredmény 72-18 ide.

Összegzés

Gratulálunk a Szolnoknak csapatának, akik végig nagyon harcosan játszottak és egy perce sem adták fel! Egy nálunk még kevésbé rutinos csapat ellen játszottunk, amely mérkőzés többek önbizalmának jó lehetett. Sokaknak sikerült támadásban többet vállalni az eddigieknél, illetve örülök, hogy nem vettek vissza a srácok félidőben. A meccset követően igyekeztünk ráhangolódni a következő mérkőzésre, hiszen mindenki nagyon várta a Komáron elleni visszavágót.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…