Győzelemmel kezdtünk

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Kovács Róbert, Földházi Péter

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-06 12:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 2 4 0 3 4 13
U12 Kaszás Boys 6 4 4 12 7 33

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások Boys: DÓCS 8, Balogh, Maurer, Fischer 5, Faragó 5, Balpataki 4, Jones B 4, Jones A 2, Dósa 2, Vasali 2, Dévai 1

1. félidő

A Gyermek Kupa 6. fordulójában két lány csapat várt a Boys csapatára. Imi és Bíró Bazsi hiányzott az eredeti keretből, de végül 11 fővel sikerült kiállnunk szombat délben, ahol a Törekvés csapata ellen kezdtük meg a fordulót. Ellenfelünk hasonló korú fiatal lányai sajnos csak 6-an voltak jelen, de reméltük, hogy gyakorlásra hasznos lesz az előttünk álló 4 negyed. Komótos játékkal kezdődött a mérkőzés, 6 perc játék után sikerült 4-2-re átvennünk a vezetést és végül 6 dobott ponttal átadni a stafétát a második ötösnek, akik 4-4-es második negyedet játszottak. Az első félidőben nem igazán akartunk sebességet váltani, kényelmesen el kosárlabdázgattunk, védekezésben nem volt a meg a ránk jellemző tűz.

2. félidő

A félidei büntetők úgy sikerültek, ahogy az első félidőben koncentráltunk, mind összesen 4 sikeres büntető volt Sanyi, Dini, Fisi és Máté révén, majd pedig nagyon fogadkozott mindenki hogy a folytatás már jobb lesz. A harmadik 8 percben sikerült több pontot dobnunk mint az első félidőben és ez köszönhető a sokkal határozottabb védekezésünknek is, ami ritmust adott nekünk és Aidan, Benji, Fisi és Jankó is eredményes tudott lenni. A záró játékrészben pedig sikerült tovább növelnünk az előnyünket. Végeredmény 33-13 ide.

Összegzés

Ellenfelünk 6 fővel játszotta végig mind két meccsét, és nagyon dicséretesen küzdöttek végig, le a kalappal előttük. A csapatnak gratulálok a győzelemhez, illetve a második félidei látványos javuláshoz, örülök, hogy ezt a feladatot végre tudták hajtani a srácok! Folytatás a Vasas lányok ellen.

Hajrá Boys!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00