Győzelemmel kezdtünk a Piros csoportban

Helyszín: Kaszás csarnok

Játékvezetők: Hervay Tibor, Nepp László Oszkár, Ntasis Lazaros

Nézők száma: 70

Mérkőzés időpontja: 2021-09-25 17:00:00

 

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások 27 17 16 14 89
Salgótarjáni KSE 24 14 13 23 84

 

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése 

Óbudai Kaszások: CZURA 31/6, Vas-Teplán 3/3, FEKETE 28/18, CZIRBUS 15, Horváth 2

Cs: Kalassai 3/3, Ruják 2, Perunicic 3/3, Bencsik 2, Vigh, Hegedűs M., Konta

1. félidő 

Alaposan átalakuló csapatunk első bajnoki mérkőzése a Salgótarján ellen következett. Hosszú és sikeres felkészülést tudhatott magának a csapat, így bizakodva vártuk az első megmérettetést. Nehéz ellenfélre számítottunk ugyanis a Tarján évek óta a piros csoport élbolyához tartozik. Remek és pontgazdag első negyeddel kezdtük a mérkőzés, amit tovább tudtunk vinni a második játékrészbe is. Remek ritmusban játszott a csapat, támadásban jól járt a labda és mindig meg tudtuk találni az üres embereket. Fekete villanásaival pedig tudtuk tartani előnyünket az első félidő végéig.

2. félidő 

A harmadik negyedben is sikerült hozni, az első félidőben mutatott játékot és egyszerűen nem volt ellenszere a Salgótarjánnak a támadásaink ellen. Az utolsó játékrészben kicsit szétesett a védekezésünk. Sok könnyű kosarat engedtünk ellenfelünknek, de sikerült bravúros dobásokat is értékesíteniük. A hajrában kulcs szituációkban is betaláltak és sikerült kiegyenlíteniük a dudaszó előtt, így jöhetett a hosszabbítás. Csapatunk összeszedte magát a ráadásra és sikerült higgadt játékkal, végül 5 pontos különbséggel megnyerni a mérkőzést.

Összegzés 

„Minden bajnokság kezdete nehéz, pláne úgy, hogy a zöld csoportból fölkerülünk a pirosba csoportba, én úgy gondolom, hogy nagyon nagy szívvel játszottunk egész mérkőzésen, a harmadik negyedben sok közeli dobásunk nem ment be, és ezzel sikerült magunkra húzni az ellenfelet. Úgy gondolom, hogy a Salgótarján egy nagyon jó csapat, és az a fontos, hogy a bajnokságot egy győzelemmel tudtuk kezdeni, de ez nem azt jelenti, hogy bármi különleges történt, csak így kell tovább dolgozni és készülni a következő mérkőzésre.”

Egy nagyon jó mérkőzésen sikerült megszereznünk a győzelmet. Fontos volt, hogy győzelemmel kezdjük a szezont. Ez sikerült is. A Salgótarján egy nagyon erős ellenfél, akivel sok csapatnak meg fog gyűlni a baja. Örülünk a győzelemnek, de készülünk tovább a TF elleni mérkőzésre.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00