Győzelemmel rajtoltunk a Serdülő/B-ben

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Tőzsér Dénes

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-11-03 10:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szolnoki KA/A 12 10 12 18 52
Serdülő U14 16 22 24 20 82

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány 12, Michel András 4, Goór Dániel 11/3, Herbák Endre 6, Csillag András 3, Krajcsi Kornél 6, Lückl Zsombor, BALOGH MÁTYÁS 15, KISS CSANÁD 6/6, Zádor Zalán 6, SERES MILÁN 10, Köcse Kristóf 2, Pusztai Bence 1

1. félidő

Megkezdődött a Budapest Serdülő/B Bajnokság számunkra. Első mérkőzésünket hazai pályán játszottuk a Szolnoki KA csapatával. Az ellenfelet fiatal serdülők alkották. Mi vegyesben állítottuk össze a csapatot. Első negyedben akadozva indult a gépezet. Nem voltak igazán olajozottak a támadásink. De aztán a negyed közepére már elértük az üzemi hőfokot, és csináltunk egészen jó dolgokat a pályán. Második ötösünk magasabb fokozatra kapcsolt. Támadásban átléptük a 20 dobott pontot a negyed végére. Egészen jó dolgokat műveltünk a pályán.

2. félidő

Harmadik negyedben már kialakult egy megnyugtató előny. Külön pozitívum, hogy ezek után nem lassítottunk, hanem aki a pályán volt az hihetetlen lelkesedéssel és akarattal küzdött tovább. Záró etapban nem működött olyan gördülékenyen a játékunk. A negyed utolsó két percében bejött Kiss Csani. Aki rövid idő után egy triplát emelt fel, és tett a helyére. Majd a mérkőzés végén kiosztottuk neki a labdát, és a dudaszó pillanatában elengedett meg egy triplát és szotty! Jó a kosár! Nem mindennapi dobás volt, függetlenül az eredménytől ez a dobás nagy hatással volt a csarnok nézőközönségére, és hát a csapatunkra. Mindenki berohant a pályára, őt ünnepelvén. Bravó Csani!

Összegzés

Összességében egy jó gyakorló mérkőzés volt. Mi nagyobbrészt idősebbek voltunk. Ez alapján, mi voltunk az esélyesek, és hoztuk is a papírformát. Elosztottuk egymás között a játékidőket, amit mindenki meg is hálált küzdős játékkal. Sikeres Budapest Serdülő/B Bajnokság szezonkezdet volt ez a mérkőzés. Reméljük a folytatásban is hasonló jó játékot fogunk mutatni önmagunkhoz képest. Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…