Győzött a fizikai fölény!

U15 Fiú

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Belák Dorka

Nézők száma: 31

Mérkőzés időpontja: 2022-01-30 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Malév SC 28 12 15 23 78
Óbudai Kaszások U15 14 9 6 17 46

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

: Kovács 5, LUGOSSY 17, Herczeg 3, Jarkas 8, Halász.
Cs: Lovas 6, Orosházi 3, Paár, DARÓCZI 2, Tóth, Neszmélyi 2, Léczfalvi.

1. félidő

Rögtön az elején tudtuk, hogy ez bizony szörnyen nehéz lesz… Jól kezdtük a meccset és az első negyed derekáig szépen tartottuk a lépést a vendégekkel. Azután sajnos rendre győzött a fizikális fölény és szépen lassan nyílt az olló a két csapat között. Hiába védekeztünk ki egy támadást, akkor leszedték a fejünk fölül a lepattanót és visszatették. Sajnos támadásban sem tudtunk ellenfelünk fölé kerekedni. A félidőben mindössze 23 pontnál jártunk, ami borzasztóan kevés.

2. félidő

Az első 20 percet úgy játszottuk le, hogy mindig volt serdülő játékos a pályán. A nagyszünet után nem sokkal felmentünk egy tisztán elsőéves Kadett ötössel. Ebben a periódusban sikerült is csökkentenünk a hátrányunk, már közel volt a tíz pontos kritikus különbség is. A folytatásban azonban ismét az volt a trend, hogy a Malév szép lassan növelte az előnyét, így a vége sima vereség lett. Egy ilyen eredmény után, lehet hogy furcsa ilyet olvasni, de emelem kalapom a csapat előtt és főleg a serdülő feljátszóknak szól az elismerés. Nagyon szépen küzdöttek!

Összegzés

Már a bemelegítésnél látszott, hogy ellenfelünk nagyon komoly fizikai fölényben lesz ezen a mérkőzésen. A többségében 2006-os születésű vendégekkel szemben kifejezetten derekasan álltak helyt 2007-es, 2008-as játékosaink. Igaz az egyszem 2009-es születésű játékosunk eleinte kicsit meg volt illetődve, de a mérkőzés végére Zoli is szépen felbátorodott. Olyan fizikális hátrányban voltunk, amit sajnos nem tudtunk ellensúlyozni, hiába küzdöttek a srácok példa értékűen. A vereség felelősségét teljes mértékben magamra vállalom, a visszavágón igyekszünk majd kiköszörülni a csorbát. Köszönjük szépen a szurkolást! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00