Ha rossz a főpróba….

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont – 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Kováts Róbert, Ürögi Zsolt

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-05-22 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Török Flóris-Törekvés SE/A 12 9 18 15 54
Óbudai Kaszások U14 Leány 9 19 13 10 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: CZIRKOS 29, Csicsvári, Kronavetter 2, Kocsis, Bobvos 3/3, Sterbenz 2, Kerékgyártó 3, Nagy 9, Kuncz 2, Bene, Mahmoud 2

1. félidő

Korai mérkőzéssel próbáltunk hangolódni a kedden kezdődő B döntőre. Ellenfelünk serdülő korúakkal állt ki, számunkra nem voltak ismeretlenek idén már sokadjára találkoztunk velük.

Beragadtunk a kezdésnél, kifejezetten rosszul játszottunk, lassan, szinte aludtunk. Rengeteg eladott labdát hoztunk össze, nem tudtunk odafigyelni. A második negyedet jól kezdtük, nagyot futottunk az elején, amivel a vezetést is sikerült átvennünk. Ebben a periódusban szépen, jól játszottunk, lepattanókkal és az eladott labdákkal sem volt gondunk.

2. félidő

A negyed elejét mi kezdtük jobban, majd 37-24-es állásnál érthetetlen módon levettük a gázpedálról a lábunk. A negyed további részében ledolgozta hátrányát a fehér mezes alakulat, így szinte egállal folytatódhatott a mérkőzés.

A zárójátékrészben sajnos kritikán alul teljesítettünk. 14 eladott labdát hoztunk össze csak ebben a periódusban, amivel elástuk győzelmi esélyeinket.

Összegzés

Megint egy kifejezetten hasznos mérkőzést játszottunk, amit köszönünk ellenfelünknek. Nagyon jó meccspartner a Törekvés gárdája, agresszív védekezésük kifejezetten jól szolgálta felkészülésünket a döntőre.

A meccs végére egyik kitűzött célunkat sem sikerült teljesítenünk, sem a lepattanózásban sem pedig az eladott labdák minimalizálásában kudarcot vallottunk. Ez a két dolog kulcs lesz a következő héten, ha ezekben javulunk, akkor sikerülhet egy jó B döntős szereplés! Bízok benne, hogy ha rossz a főpróba, akkor az előadás jól fog sikerülni. Hajrá Lányok

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!