Hajnali Kaszás rangadó

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Kovács Róbert, Mészáros Nándor

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-23 08:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Óbudai Kaszások Boys 9 8 10 10 7 44
Kaszás Girls U12 8 5 4 12 4 33

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: BÁTORFALVI 11, Dósa, Horváth, Jasztrab, Kadenszki, Kiss 2, KOSZTYU 9, Németh 1, Polik, Reizmüller 2 RÉTHY 7, Sárváry 1

1. félidő

2021 első fordulóját játszottuk le szombaton kora reggel a „hazai” riválisunk ellen. A korai időpont ellenére egy kifejezetten harcos meccs volt, szerencsére nem látszódott meg a csapatokon a hajnali kelés. Az lslő félidőben szinte fej-fej mellett haladtak a csapatok, bár mi sajnos megéreztük három kulcsjátékosunk hiányát. 4 pontos hátrányban mentünk a szünetre, reménykedtünk, hogy az általánosságban jó százalékkal dobott félidei büntetőinkkel tudunk majd szerezni egy kis előnyt.

2. félidő

A félidőben ellenfelünk majdnem hibátlan mutatóval értékesítette a büntetőket, így a csapatok erőegyenlősége miatt ott dőlt el a mérkőzés – 10 pontos hátrányból kezdtük a második félidőt, amit az óriási küzdelem árán sem tudtunk behozni. Alíz és Hajni igazi vezérei tudtak lenni a csapatnak, és a 2010-es, kenguru korú játékosok is derekasan küzdöttek. A mérkőzés végén végül 11 ponttal kevesebb állt a mi nevünk mellett a táblán ellenfelünknél.

Összegzés

Lócival nagyon nagy mértékű fejlődést látunk a csapaton a viszonylag kevés edzéslehetőségünk ellenére, ami itt is megmutatkozott. Ha a három távol lévő játékosunk is itt lett volna, nagy valószínűséggel a mi nevünk mellett állt volna a több pont. Én nagyon elégedett vagyok a látottakkal, szépen kezdenek összeállni az edzésen gyakorolt dolgok, és a küzdésből újra jelesre vizsgáztunk. Nagyon hasznos és tanulságos mérkőzés volt, gratulálok Bence bá’éknak!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…