Hajtottunk az utolsó sípszóig

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Bózsó Gábor, Mészáros Nándor

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-25 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
MAFC Farkasrét 20 8 5 11 6 50
U11 Békási Kaszások 6 22 6 6 17 57

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: CZIRKOS Á.: 2, PAÁR Á.: 2, Felkai D.: 1, KOCSIS E.: 8, Baján D.: 0, Mogyorósi M.: 1, Juhász A.: 1, Tas B.: 2, ZÁDOR N.: 34, Henglár A.: 0, Kiss V.: 0, Szabó K.: 3,

1. félidő

A második mérkőzésünket rövid pihenő után a MAFC Farkasrét csapata ellen játszottuk.
Kíváncsian vártam, hogy hogyan fogjuk kezdeni a mérkőzést. Sajnos ugyanúgy, ahogyan az előzőt.
Védekezésben feleslegesen nyúlkáltunk, kiugráltunk, nem értünk vissza, nem értünk a támadó elé. 20 pontot kaptunk az első negyedben. A második negyedben viszont kapcsoltunk, és nem az előző mérkőzés negyedét játszottuk. Nimród egymaga ebben a negyedben 16 pontot dobott a 22-ből. Mellette még Adri, Kriszti és Paár Ákos szereztek pontokat. A büntetőkre így döntetlen állassal mehettünk.

2. félidő

Sikerült kétszer annyit bedobnunk, mint az első mérkőzésen, viszont ennél lehetne még jobb is.
A srácok hajtottak tovább, mindent beleadtak, hogy ezen a mérkőzésen mi legyünk a győztesek a legvégén. A harmadik negyedben nem született olyan sok kosár mind az előzőekben. Viszont az utolsó negyedben megint tudtunk egyet tekerni a fokozaton, és 17 pontot sikerült szerezünk, míg az ellenfélnek csak 6 pontot engedtünk. Most 4 pontos hátrányból sikerült az utolsó negyedben fordítanunk, és 7 ponttal nyerni.

Összegzés

Ugyan úgy kezdődött a mérkőzés, mint az első. Viszont sikerült korábban észbe kapni, és gyorsan felvenni a mérkőzés ritmusát. A második negyed után mindenki tudott változtatni, és elkezdtünk hajtani, küzdeni. Védekezésben sok hibát követtünk el, amit meg is bosszult az ellenfél. Az első mérkőzésen és ezen is rengeteg lepattanót szedett az ellenfél. Támadásban sikerült lendületesen játszani, olykor hibákkal, de többségében könnyű kosarakat szerezve. Nem adtuk fel az első negyed után, ennek nagyon őrülők. Szeretném kiemelni Zádor Nimródot, aki ma a hátán vitte a csapatot. Ő egymaga 34 pontot dobott. Viszont nem lehet mindig egy emberre bízni az összes feladatot. A többieknek is ki kell venniük a részüket a játékból. Nem kell ennyi pontot szerezni, egy jó védekezéssel, jó passzokkal, már segítettünk a csapaton. Természetesen A CSAPATNAK is gratulálok, hiszen aki a pályán volt mindent megtett a sikerért. Tudom, hogy ebben a korosztályban nem a győzelem a fontos, és igen ma ezt a mérkőzést megnyertük, de aminek jobban örülök, hogy hogyan. Küzdöttünk, csúsztunk másztunk a pályán, és mindent megtettünk a győzelemért.
Gratulálok srácok!!! Megmutattátok, hogy igen is tudtok küzdeni, hajtani. Csak így tovább. HAJRÁ KASZÁSOK!!!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00