Harcosabban kell játszani

Római Kaszások

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Hőgerl Bence, Waigand Ágoston

Nézők száma: 26

Mérkőzés időpontja: 2018-11-25 09:45:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
SzSE Teri 12 16 4 8 9 49
Római Kaszások 8 0 8 1 6 23

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Lenner Bianka 1, Kiszely Kristóf 9, Sterbenz Anna 1, Kamarás Lilla 1, Kurucz Martin 4, Bakos Anna 1, Mihály Barnabás 3, Juhász Adrienn 1, Horváth Hella, Molnár Márton 2, Bonifer Barnabás, Horváth Anna

1. félidő

A Kenguru kupa második fordulójában újra pályára léptek csapataink, köztük mi a Római Kaszások csapata is. Nagyon örültem, hogy 12 en megtudtunk jelenni, egyedül Áron nem tudott eljönni betegség miatt, jobbulást neki! 3 újoncot is sikerült avatnunk, így Kamarás Lilla, Juhász Adri és Sterbenz Anna is mind a két meccsen ott volt segítségünkre volt. Első mérkőzésünket az SZSE Teri csapata ellen játszottuk. Az első negyedben fej- fej mellett haladtak a csapatok, tőlünk Kiszely Kristóf és Molnár Márton szállították a pontokat. Sajnos a második negyedben kijött a rutintalanság és ezt ellenfelünk ki is használta, így sikerült nagyobb előnyre szert tenniük.

2. félidő

A félidei büntetőket a múltkori fordulóhoz hasonlóan igen szép számmal értékesítettük, 12 ből 8 kísérlet volt sikeres. Gratula!
A második félidőre még mindig nem tudtunk annyira bátrak és harcosak lenni mint amennyire kellett volna, de Mihály Barnabás utolsó negyedben felbátorodott és többen is mertek többet vállalni, amelynek köszönhetően több helyzetünk volt.

Összegzés

Végeredmény 23-49 oda. A mérkőzés után kis pihi következett, majd rögtön következett a Budai Aranysakálok elleni második mérkőzésünk.

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00