Három jó negyed az éllovas ellen

Helyszín: Ludovika Aréna

Játékvezetők: Benczur Tamás, Nepp László, Jankovics Viktor

Nézők száma: 80

Mérkőzés időpontja: 2022-03-02 20:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapesti Honvéd SE 14 25 31 18 88
Óbudai Kaszások | Férfi NB1/B 18 20 16 17 71

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: CZURA 22/3, Vas-Teplán 4, Fekete 10/6, Boinitzer 4, KARAVDIC 21/3
Cs: Kalassai 7/3, Bartos 1, Bencsik 2, Vigh, Dócs

1. félidő

Mindképp szerettük volna javítani a Pécs elleni mérkőzésünket. Tudtuk, hogy a Honvéd egy kemény sorozatból érkezik. Rövid idő állt rendelkezésünkre ellenfelünkből felkészülni, de így is a maximumot hoztuk ki belőle. Az első negyedben megleptük a hazai csapatot. Óriási tempót diktálva tudtunk játszani. Védekezésben nagyon szigorúak voltunk a Honvéddal, nem tudták játszani a megszokott támadójátékukat, ennek köszönhetően csupán 14 pontot tudtak szerezni az első negyedben. A második játékrészre lazult védelmünk és a hazaiak magukra találtak, de csapatunk nem hagyta magát. Az utolsó másodpercekben sikerült csak átvenni a hazaiaknak a vezetést, de csupán csak egy ponttal. Bizakodva vonulhattunk a 15 perces pihenőre.

2. félidő

A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy tudtuk, ellenfelünk nagyon fizikálisan, mindent feltéve fogja folytatni a mérkőzést. Sajnos így is meglepett minket, védekezésünk szinte átjáróház volt ellenfelünk számára. Nem tudtunk 1-1 elleni védekezésben megállítani őket és sorra késett a segítség is. Támadásban pedig frusztráltan játszottunk, nem mozgattuk úgy a labdát ahogy az első félidőben. Ennek következtében a Honvéd ki tudott építeni egy 16 pontos előnyt. Egy negyedünk maradt a zárkózásra, de a hazai csapat sorra verte vissza próbálkozásinkat és végül 17 pontos vereséget szenvedtünk, ami nem tükrözi valójában mennyire meccsben voltunk az éllovas ellen.

Összegzés

Gratulálok a Honvéd csapatának, azt gondolom, hogy amíg bírtuk erővel és koncentrációval addig partnerek tudtunk maradni. A harmadik negyedben sokkal agresszívebben jött ki ellenfelünk, erre sajnos nem volt válaszunk. Minden jót kívánok a Honvéd csapatának!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00