Három perc rövidzárlat

Junior (ffi)

Helyszín: Leányfalu Szent Imre Herceg Útja 9-1

Játékvezetők: Szundy Gábor, Hiller András

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-09 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Szentendrei KHSE 15 19 15 16 65
Junior (ffi) 18 13 8 17 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Hegedűs 6, Chabot 2, MOLNÁR 12, KOSZTRICZ 14, Gálfalvi 6, Felfalusi, Bai 2,Finna 4, Sebők, Korkin 2, Simon 3, Szoboszlai 5

1. félidő

Előző néhány mérkőzésünket álmosan kezdtük, ezért nagy hangsúlyt fektettünk a jó kezdésre. Jól felpörögtek a fiúk és nagyon jól kezdtünk, 15-9-re vezettünk az első negyed 7. percében. Tudtuk, hogy a magasabb szerkezetű, nálunk idősebb és fizikálisan erősebb játékosokból álló szentendrei csapatot csak egységes csapatmunkával tudjuk megállítani. Csapatunk jól összedolgozva jól teljesített védekezésben és a lepattanó harcban. A 2. negyed végére kicsit elfáradtunk, a félidei pihenőre 3 pontos hátránnyal mentünk.

2. félidő

A 3. negyed 3. percétől kezdve kaptunk egy 9-0-ás rohamot, ami sajnos megpecsételte a mérkőzés végkimenetelét is, mert ezt a hátrányunkat csak megtartani tudtuk, lefaragni sajnos nem. Ez a rövidzárlat alatt eladtunk néhány labdát, a nem jól kidolgozott dobásokat vállaltuk el, illetve nem tudtunk megfelelően visszarendeződni, és ezeket a hibákat ellenfelünk szinte minden alkalommal könnyű kosárral büntette meg.

Összegzés

Sajnos ma is meg kellett tanuljuk a leckét, hogy egy ilyen szoros meccsen nem férnek bele, hogy lelassuljunk, bealudjunk, és többször is nagyobb hibákat kövessünk el. Az ilyen szoros meccseken ezek a gyenge percek sajnos a mi teljesítményünket lehúzzák, a másik oldalon pedig az ellenfél meglovagolva ezt új erőre tud kapni. Büszkék vagyunk a csapatunkra a másik 37 perc alatt mutatott játékára, és örülünk, hogy minden játékosunk pályára lépett és hozzátett a munkához. Gratulálunk a szimpatikus Szentendrének, örülünk, hogy egy jó színvonalú mérkőzést tudtunk játszani!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00