Hasznos és jó meccs Zuglóban

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Németh I. Ált. Isk., XIV. ker, Lengyel u. 23.

Játékvezetők: Szentpáli Csaba, Kutrik Andrea

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-04 19:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 14 17 13 9 53
Kadett I. (ffi) 16 30 22 24 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: DOBOSSY 12/3, Varsányi 4, Katona, SAFRANKA 11/3, LÉH 11
CS: Korpás 6, Vasali 9, DÓCS 29, Fey 5/3, Chabot 5/3, Duránszkai

1. félidő

A tavasz első hétfő estéjén Zuglóba voltunk hivatalosak, ahol a hasonló korú, fiatal kadetekkel és pár, feljátszó serdülővel kiálló Sasok voltak az ellenfelünk.
Az előzetes eredmények alapján nekünk állt a zászló, de az is világos volt, jó teljesítmény kell ahhoz, hogy dominálni tudjunk.
Nehezen indult be a szekerünk, megleptek minket a harcos, jó szellemben és gyorsan játszó hazaiak. Nem találtunk ritmust, és ekkor még egy-két gyengébb teljesítmény és pár szarvashiba is hátráltatott minket abban, hogy magunkra találjunk. A visszarendeződéssel is komoly gondjaink akadtak.
A második negyedtől kezdve „varázsütésre” megváltozott a meccs képe. A palánkok alatt nagyon nagy fölényt alakítottunk ki, elsősorban a félidőig 18 pontig jutó Dócs és az aktívabbá váló Safranka jóvoltából, valamint kintről is veszélyesek voltunk. Az utolsó perc eladott labdái miatt nem nőtt a különbség 20 pont fölé.

2. félidő

A második játékrészben már kevés üresjáratunk volt, ekkor már mindenki megbízhatóan teljesített. Ebből a periódusból az összeszedetten és ponterősen játszó Léh emelhető ki leginkább.
A nagy tempóban a vendéglátóink jobban elfáradtak, mint mi, és ezt kihasználva tekintélyesre hizlaltuk a különbséget.

Összegzés

Jó iramú, hajtós meccset játszottunk és ebben jó partnerek voltak a zuglóiak, akikben egy jó kosárlabdát játszó, szimpatikus csapatot ismertünk meg.
Az első negyedet leszámítva elégedettek lehetünk. Mindenki nagyjából ugyanannyit játszott és jó csapatmunkát produkáltunk.

Hasonló tartalmak

 • Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a főtáblára jutottunk -teljes egészében- fiatal serdülő csapatunkkal! Rajtunk kívül ezt mindössze 5 csapat mondhatja el magáról az országban: 3 kiemelt akadémia és 2 további akadémia!!!

  Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, ellenben nagyon nehéz lesz ???? ???? viszont ez kitűnő tapasztalatot…

 • 1. mérkőzés   

  Jó ismerősünk, a Vasas/B csapata ellen kezdtük meg a főtáblás szereplésünket a hétvégén. (ez volt a két csapat 4 mérkőzése a szezonban) Mivel tudtuk, hogy a legjobbjaik az A csapattal vannak vidéken, úgymond „kötelező” győzelemre készültünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok,…

 • Fontos téttel bírt ez a találkozó. Győzelem esetén, a csoportunk 3. helyén juthattunk tovább, vereség esetén, csak a 4. helyen és rosszabb esélyekkel várhattuk volna a további küzdelmeket.…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-28 Kezdés: 10:45

 • Hazai pályán meg tudtuk verni a Meafc csapatát, de tisztában voltunk vele, hogy idegenben ez bizony bravúr lenne. Kifejezetten jó meccset játszottunk, egészen az utolsó pillanatig megvolt az…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-01-25 Kezdés: 16:00