Hasznos és jó meccs Zuglóban

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Németh I. Ált. Isk., XIV. ker, Lengyel u. 23.

Játékvezetők: Szentpáli Csaba, Kutrik Andrea

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-04 19:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 14 17 13 9 53
Kadett I. (ffi) 16 30 22 24 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: DOBOSSY 12/3, Varsányi 4, Katona, SAFRANKA 11/3, LÉH 11
CS: Korpás 6, Vasali 9, DÓCS 29, Fey 5/3, Chabot 5/3, Duránszkai

1. félidő

A tavasz első hétfő estéjén Zuglóba voltunk hivatalosak, ahol a hasonló korú, fiatal kadetekkel és pár, feljátszó serdülővel kiálló Sasok voltak az ellenfelünk.
Az előzetes eredmények alapján nekünk állt a zászló, de az is világos volt, jó teljesítmény kell ahhoz, hogy dominálni tudjunk.
Nehezen indult be a szekerünk, megleptek minket a harcos, jó szellemben és gyorsan játszó hazaiak. Nem találtunk ritmust, és ekkor még egy-két gyengébb teljesítmény és pár szarvashiba is hátráltatott minket abban, hogy magunkra találjunk. A visszarendeződéssel is komoly gondjaink akadtak.
A második negyedtől kezdve „varázsütésre” megváltozott a meccs képe. A palánkok alatt nagyon nagy fölényt alakítottunk ki, elsősorban a félidőig 18 pontig jutó Dócs és az aktívabbá váló Safranka jóvoltából, valamint kintről is veszélyesek voltunk. Az utolsó perc eladott labdái miatt nem nőtt a különbség 20 pont fölé.

2. félidő

A második játékrészben már kevés üresjáratunk volt, ekkor már mindenki megbízhatóan teljesített. Ebből a periódusból az összeszedetten és ponterősen játszó Léh emelhető ki leginkább.
A nagy tempóban a vendéglátóink jobban elfáradtak, mint mi, és ezt kihasználva tekintélyesre hizlaltuk a különbséget.

Összegzés

Jó iramú, hajtós meccset játszottunk és ebben jó partnerek voltak a zuglóiak, akikben egy jó kosárlabdát játszó, szimpatikus csapatot ismertünk meg.
Az első negyedet leszámítva elégedettek lehetünk. Mindenki nagyjából ugyanannyit játszott és jó csapatmunkát produkáltunk.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…