Hasznos és jó meccs Zuglóban

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Németh I. Ált. Isk., XIV. ker, Lengyel u. 23.

Játékvezetők: Szentpáli Csaba, Kutrik Andrea

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-04 19:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 14 17 13 9 53
Kadett I. (ffi) 16 30 22 24 92

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: DOBOSSY 12/3, Varsányi 4, Katona, SAFRANKA 11/3, LÉH 11
CS: Korpás 6, Vasali 9, DÓCS 29, Fey 5/3, Chabot 5/3, Duránszkai

1. félidő

A tavasz első hétfő estéjén Zuglóba voltunk hivatalosak, ahol a hasonló korú, fiatal kadetekkel és pár, feljátszó serdülővel kiálló Sasok voltak az ellenfelünk.
Az előzetes eredmények alapján nekünk állt a zászló, de az is világos volt, jó teljesítmény kell ahhoz, hogy dominálni tudjunk.
Nehezen indult be a szekerünk, megleptek minket a harcos, jó szellemben és gyorsan játszó hazaiak. Nem találtunk ritmust, és ekkor még egy-két gyengébb teljesítmény és pár szarvashiba is hátráltatott minket abban, hogy magunkra találjunk. A visszarendeződéssel is komoly gondjaink akadtak.
A második negyedtől kezdve „varázsütésre” megváltozott a meccs képe. A palánkok alatt nagyon nagy fölényt alakítottunk ki, elsősorban a félidőig 18 pontig jutó Dócs és az aktívabbá váló Safranka jóvoltából, valamint kintről is veszélyesek voltunk. Az utolsó perc eladott labdái miatt nem nőtt a különbség 20 pont fölé.

2. félidő

A második játékrészben már kevés üresjáratunk volt, ekkor már mindenki megbízhatóan teljesített. Ebből a periódusból az összeszedetten és ponterősen játszó Léh emelhető ki leginkább.
A nagy tempóban a vendéglátóink jobban elfáradtak, mint mi, és ezt kihasználva tekintélyesre hizlaltuk a különbséget.

Összegzés

Jó iramú, hajtós meccset játszottunk és ebben jó partnerek voltak a zuglóiak, akikben egy jó kosárlabdát játszó, szimpatikus csapatot ismertünk meg.
Az első negyedet leszámítva elégedettek lehetünk. Mindenki nagyjából ugyanannyit játszott és jó csapatmunkát produkáltunk.

Hasonló tartalmak

 • Tudtuk, hogy nem lesz egy könnyű mérkőzés, igyekeztük ehhez mérten készülni. A közel 100 pont szép eredmény, azonban 75 kapott pont sok, ami mutatja, a második félidei dekoncentráltságunkat.…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-11 Kezdés: 16:10


 • Voltak kitűzött feladataink a mérkőzésre – nem az eredmény! – de csak kevésszer tudtuk megvalósítani. Az elképzelés kicsit több lett volna, ezért nem lehetünk elégedettek. Ezt a tapasztalatot…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-05-09 Kezdés: 18:10

 • A Gyermek Kupa idei kiírása a tavalyihoz hasonlóan országos döntő helyett egy Szakmai Tornával záródott, amelyet Nyíregyházán rendeztek meg számunkra, és még 3 másik régiós győztesnek.  Csapatunk 8 forduló alatt bizonyított budapesti második helyével bizakodva, azonban kicsit vakon vágott neki a vidéki útnak, hiszen semmilyen előzetes információnk…

 • A bajnokság utolsó fordulóján ismerős csapatokkal játszottunk. A Törekvés lányokat jól ismertük, készültünk rájuk, de mégsem találtuk az ellenszert a fizikai fölény és a zaklató védekezés ellen. Egyételműen fejlődtünk, de pontatlanságaink kijöttek, ha dobás közben vagy labda vezetés közben a védő túl intenzív volt. A labda nélküli…